Asymmetrische storm paraplu!

  • 23-5-2013

Na 3.400 jaar van paraplufrustraties introduceert dé kerstpakketspecialist The SENZ Original: asymetrische storm paraplu!

Na 3.400 jaar van paraplufrustraties introduceert de kerstpakketspecialist met trots de eerste baanbrekende innovaties in paraplu design: De SENZ stormparaplu. Deze asymmetrische paraplu valt op door zijn ongeëvenaarde comfort. Bovendien klapt de SENZ Original zelfs in stevige stormen niet om. Deze unieke accessoire is zonder twijfel een geslaagd kerstgeschenk voor uw personeel of relaties.

Slim aërodynamisch design

De aërodynamische SENZ Original is de eerste paraplu die niet meer omklapt. Moeiteloos baant hij zich een weg door de wind, van een rustig briesje tot een zware storm. De SENZ Original vindt altijd de beste positie in de wind, zonder enige moeite van de gebruiker. Spelen met de wind is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest!

De gepatenteerde asymmetrische vorm geeft je een perfect zicht en de best mogelijke regenbescherming die je van een paraplu kunt verwachten. Vanaf nu zul je nooit meer tegen lantaarnpalen, auto’s of muren aanlopen met een paraplu die je gehele gezichtsveld blokkeert! De SENZ Original is een heuse blikvanger in het straatbeeld. Een paraplu is niet langer een noodzakelijk kwaad meer: De SENZ Original is zonder twijfel je beste partner in de regen en de ‘finishing touch’ van je persoonlijke stijl!

Sterke superieure constructie

The SENZ Original heeft een gloednieuwe gepatenteerde constructie. De baleinen van het frame absorberen gezamenlijk alle krachten op de paraplu. Ondanks het sterke frame is de SENZ Original één van lichtste paraplu’s in zijn categorie. De SENZ Original is de eerste stormvaste en praktisch onbreekbare paraplu, met een windbestendigheid tot windkracht 10. Nooit eerder heb je een paraplu ervaren met zo’n lange levensduur.

Uniek handvat

Het handvat van de SENZ Original is gemaakt van topkwaliteit materialen. De combinatie van zwart EVA foam en zilver ABS ziet er niet alleen prachtig uit, het garandeert perfecte grip en topprestaties in alle weersomstandigheden. Het innovatieve openingsmechanisme is geïntegreerd in het handvat. Deze speciale kenmerken maken de SENZ Original een onweerstaanbare gadget!

Ovale staf

Details zijn belangrijk. De SENZ Original heeft een speciale ovale staf, die nog niet eerder is gebruikt in de productie van paraplu’s. Deze strakke ovale staf sluit naadloos aan op de aërodynamische vorm van de paraplu. De SENZ Original is niet alleen functioneel, het is ook een lust voor het oog!

Eyesavers

SENZ Umbrellas introduceert een revolutionaire oplossing voor het frustrerende ogen-uitsteek-probleem van veel paraplu’s. De speciaal ontworpen ‘eyesavers’ beschermen je ogen en zorgen voor een uitzonderlijk stevige verbinding tussen de baleinen en het doek. De SENZ Original is verreweg de meest veilige paraplu die je ooit hebt gebruikt!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777