Champagne Cool Coat – Goudkleurig

  • 24-5-2013

Houdt u ook van een lekker glaasje champagne of wijn? Dan is de goudkleurige Champagne Cool Coat het relatiegeschenk voor u! Deze goudkleurige koeler is een feest voor iedere fles champagne of wijn! Chique en gemakkelijk in gebruik!

Houdt u ook van een lekker glaasje champagne of wijn? Dan is de goudkleurige Champagne Cool Coat het relatiegeschenk voor u!

Deze goudkleurige koeler is een feest voor iedere fles champagne of wijn! Het houdt de flessen perfect koel omdat u de gehele wijnkoeler in de vriezer kunt leggen. Met bijbehorende doek kunt u de champagne op een chique manier uitschenken.

Unieke kerstgeschenk

De Cool Coat in de goudkleurige uitvoering is het unieke kerstgeschenk voor aankomende kerst. Door de felle kleur is het een echte eyecatcher. Ieder moment dat uw relatie de Cool Coat koeler gebruikt zal de gedachte vallen op uw bedrijf. Hierdoor creëert u een goed imago over uw bedrijf. Direct de Cool Coat bekijken? Klik hier!

Waar kan ik de goudkleurige Cool Coat bestellen?

Bij de kerstpakketspecialist kunt u terecht voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Wij hebben nu ook de goudkleurige Cool Coat in huis! Dit unieke exemplaar is een mooi geschenk wat zorgt voor een mooi gebaar! Natuurlijk kunt u de Cool Coat ook in combinatie met een lekkere fles wijn schenken. Benieuwd naar onze kerstartikelen?

Liever meer informatie?

Heeft u liever meer informatie voor de goudkleurige Champagne Cool Coat? Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze specialisten.

De kerstpakketspecialist zit klaar om u goed van dienst te zijn. Natuurlijk krijgt u de nodige advies en helpen wij u om de beste keus te maken!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning