Christmas gift!

  • 24-5-2013

Het Christmas gift is de Engelse vorm van de kerstpakketten. Het Christmas Gift kan aan iedereen gegeven worden en in allerlei vormen. Een Christmas gift kan een kerstpakket, een cadeaubon of een ander geschenk zijn Wat is een Christmas gift?

Het Christmas gift is de Engelse vorm van de kerstpakketten. Het Christmas Gift kan aan iedereen gegeven worden en in allerlei vormen. Een Christmas gift kan een kerstpakket, een cadeaubon of een ander geschenk zijn.

Het Christmas gift is ontstaan in de 19de eeuw door de boeren. Die gaven hun werknemers de tweede kerstdag vrij en gaven ze wat lekkers te eten en te drinken mee voor thuis.

Waarom een Christmas gift?

Een Christmas gift is een woord met meerdere betekenissen. In het privé leven wordt een Christmas gift gegeven als een kerstcadeau en in het bedrijfsleven als een relatiecadeau.

In Nederland kent men de Christmas gift als een kerstpakket of oudejaarsgeschenk. Veel bedrijven schenken aan het einde van het jaar een kerstpakket als waardering voor hun goede inzet. Bekijk direct onze assortiment voor alle kerstpakketten!

Waar bestel ik mijn Christmas gift?

De Kerstpakketspecialist is totaalleverancier met jarenlange ervaring en met een zeer ruim assortiment kerstpakketten. Samen met u zoekt de kerstpakketspecialist naar een passend Christmas gift die voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw Christmas gifts te bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam.

Heeft u nog vragen of zoekt u iets wat u niet kunt bestellen?

Heeft u bij de kerstpakketspecialist niet het Christmas gift kunnen vinden wat u zoekt? U kunt bij ons vanaf 60 stuks unieke kerstpakketten bestellen die passen bij uw bedrijf of personeel! Wij helpen u om uw ideeën verder uit te breiden om zo samen een ultieme Christmas gift te bedenken!

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om ook dit jaar voor een prachtig Christmas gift te zorgen?

Graag nodigen wij u dan uit voor een bezoek aan onze showroom om onze Christmas gifts te bekijken! Een van onze specialisten zal samen met u kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning