Digitaal kerstgeschenk

  • 23-5-2013

In de tijd waarin we leven gebeuren veel dagelijkse dingen digitaal. Denk aan online bankieren, digitaal tv, maar ook een digitaal kerstgeschenk is zeker niet weg te denken. Een digitaal kerstgeschenk.

In de tijd waarin we leven gebeuren veel dagelijkse dingen digitaal. Denk aan online bankieren, digitaal tv, maar ook een digitaal kerstgeschenk is zeker niet weg te denken.

Als totaalleverancier van kerstpakketten en geschenken gaan wij met de tijd mee en kunnen wij u ook een digitaal kerstgeschenk bieden. Met een digitaal kerstgeschenk laat u uw medewerkers en relaties zien dat u helemaal in bent met het digitale tijdperk! Nieuwsgierig naar onze digitale kerstgeschenken? Lees dan snel verder!

Wat kan ik van een digitaal kerstgeschenk verwachten?

Onze digitale kerstgeschenken zijn van bijzonder goede kwaliteit! Onze digitaal kerstgeschenk kan indiend gewenst mooi verpakt worden met een lekkere fles wijn! Hierdoor kunt u na het uitpakken gezellig een glaasje wijn drinken. Onze digitaal kerstgeschenk is helemaal van deze tijd, en is ook compleet!

Ons assortiment digitale kerstgeschenk

Als totaalleverancier op het gebied van kerstpakketten en kerstgeschenken hebben wij een ruim assortiment digitale kerstgeschenken. Wilt u een kijkje nemen in onze digitale catalogus?

U kunt hier een kijkje nemen in onze digitale catalogus!

Heeft u liever een bladerbare catalogus? Bij ons kunt u direct onze bladerbare catalogus digitaal bestellen! Bestel de bladerbare catalogus hier!

Een uniek en origineel kerstgeschenk op maat? Bij ons kunt u uw eigen kerstgeschenk samenstellen bij een afname van minimaal 60 stuks!

Meer informatie over het digitaal kerstgeschenk?

Wilt u liever wat meer informatie over onze digitale kerstgeschenken of heeft u overige vragen? U kunt digitaal ons contactformulier invullen waarna wij direct contact met u opnemen! Liever onze digitale kerstgeschenken met het blote oog bekijken? Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom! Hier kunt u onze assortiment bekijken om uw keuze makkelijker te maken! Natuurlijk krijgt u alle nodige tips om uw digitaal kerstgeschenk tot een succes te brengen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning