Duurzame kerstgeschenken

  • 23-5-2013

Werkt u ook mee aan een duurzame samenleving? Dan zijn duurzame kerstgeschenken perfect om uw medewerkers mee te verrassen! Stop met zoeken en bekijk meteen ons brede assortiment duurzame kerstgeschenken.

Bent u duurzaam?

Werkt u ook mee aan een duurzame samenleving? Dan zijn duurzame kerstgeschenken perfect om uw medewerkers mee te verrassen! Stop met zoeken en bekijk meteen het brede assortiment duurzame kerstgeschenken van deKerstpakketspecialist.nl.

Perfecte combinatie!

Duurzame kerstgeschenken: twee vliegen in één klap! Terwijl de ontvangers van duurzame kerstgeschenken dik tevreden zijn, draagt u uw steentje bij aan een betere wereld. Een bijkomend voordeel is dat uw boodschap of bedrijf tevens wordt geassocieerd met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit alles met duurzame kerstgeschenken!

Ontwikkeling van een duurzame samenleving

Duurzaamheid is een begrip dat steeds vaker voorkomt in het bedrijfsleven, op de consumentenmarkt en op de kapitaalmarkt. Duurzaamheid is in de jaren negentig van de vorige eeuw volop in de belangstelling gekomen. Tegenwoordig verwacht de maatschappij dat bedrijven een steeds grotere rol gaan spelen bij klimaatverandering, energieschaarste en armoede. Begin nu en geef uw medewerkers duurzame kerstgeschenken!

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Al vanaf 60 stuks kunnen wij voor u duurzame kerstgeschenken samenstellen die passen bij uw doelgroep of personeel. Ook voor een goed idee bent u bij ons aan het juiste adres. Hierover kunt u contact opnemen met één van onze specialisten.

De rol van deKerstpakketspecialist.nl

Wanneer u op zoek bent naar duurzame kerstgeschenken bent u bij deKerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment, verschillende bedrukkingsmogelijkheden en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning