Eco kerstpakket!

  • 24-5-2013

Bestaat een Eco kerstpakket? Dat is een vraag waar vele mensen geen antwoord op weten. Vele bedrijven vinden milieu verantwoordt ondernemen een belangrijk begrip. Een van de vele vragen die wij vaak ontvangen is: Bestaat er een Eco kerstpakket? Het antwoord daarop is JA! Bestaat een Eco kerstpakket?

Dat is een vraag waar vele mensen geen antwoord op weten. Vele bedrijven vinden milieu verantwoordt ondernemen een belangrijk begrip. Een van de vele vragen die wij vaak ontvangen is: Bestaat er een Eco kerstpakket? Het antwoord daarop is JA! De kerstpakketspecialist heeft een groot assortiment Eco kerstpakketten.

Waarom een Eco pakket?

Het is een moeilijke tijd in Nederland. Toch vinden de mensen het milieu een belangrijk kwestie. Bedrijven krijgen vaak de vraag van klanten, doet u aan milieu verantwoord ondernemen?

Het is belangrijk voor een bedrijf om aan mvo te doen, omdat ze anders niet aan de wensen van de klanten kunnen voldoen. Bij de kerstpakketspecialist zijn we daarvan goed op de hoogte vandaar dat we een ruim assortiment aan Eco kerstpakketten hebben.

Kan ik direct een Eco pakket bestellen?

De kerstpakketspecialist is een specialist in kerstpakketten en kerstgeschenken. Hier vindt u ook Eco kerstpakketten. Bent u op zoek naar een mooi, uniek maar vooral duurzaam kerstpakket? Bekijk direct onze ruime assortiment Eco kerstpakketten.

Wilt u liever onze online catalogus bekijken? Klik dan hier om het assortiment van 2012/2013 te bekijken. Bij de kerstpakketspecialist kunt u online uw kerstpakketten bestellen. Vanaf 60 stuks kunt u uw kerstpakketten op maat samenstellen.

Klik hier om online een offerte te plaatsen!

Meer informatie over de Eco kerstpakketten?

Wilt u meer informatie over de Eco kerstpakket? Neem direct contact op met een van onze specialisten. Die geeft u antwoord op al uw vragen.

Heeft u al een idee die u verder wilt uitwerken? Wij helpen u graag met uw ideeën en tips.

Om u het beste van dienst te zijn nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier kunt u een gedeelte van onze Eco kerstpakketten bekijken.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning