Een fijne kerstsfeer creëren?

  • 24-5-2013

Bent u net als vele andere bedrijven benieuwd hoe u de perfecte kerstsfeer creëert binnen uw bedrijf? Heeft u hier professionele hulp bij nodig? Bij ons bent u aan het goede adres! Als totaalleverancier van kerstpakketten en kerstgeschenken kunnen wij u helpen met de juiste producten die bij u en uw onderneming horen!

Bent u net als vele andere bedrijven benieuwd hoe u de perfecte kerstsfeer creëert binnen uw bedrijf? Heeft u hier professionele hulp bij nodig?

Bij ons bent u aan het goede adres! Als totaalleverancier van kerstpakketten en kerstgeschenken kunnen wij u helpen met de juiste producten die bij u en uw onderneming horen.

Kerstpakket versterkt de kerstsfeer

Ieder jaar worden er rond de kerst en het einde van het jaar kerstpakketten en eindejaarsgeschenken weggegeven door bedrijven. Om precies te zijn ruim 4,8miljoen!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij uw keuze voor het kerstpakket bieden wij u een ruim assortiment aan waaruit u uw pakketten kunt bestellen.

Wat is een gezellig kerstsfeer?

In Nederland is het belangrijk dat de mensen tijdens kerstmis een gezellig kerstsfeer creëren. Gezellig kerst vieren met familie en vrienden onder het genot van een heerlijke maaltijd. De meeste mensen voelen de kerstsfeer pas echt, nadat ze een kerstpakket of kerstgeschenk hebben ontvangen van hun werkgever.

De bestelmogelijkheden?

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment zoekt de kerstpakketspecialist samen met u naar een passend kerstpakket of eindejaarsgeschenk voor de perfecte kerstsfeer. Bij [website] kunt u kerstpakketten op maat samenstellen en bestellen naar u wensen en verwachtingen.

Het samenstellen van een kerstpakket kan bij ons al vanaf een bestelling van 60stuks. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsnaam en logo op de pakketten te bedrukken. Hierdoor creëert u een kerstsfeer in uw eigen huisstijl.

Kortom het ultieme kerstsfeer binnen u bedrijf creëert u met de kerstpakketspecialist!

Kunt u niet bestellen wat u zocht?

Omdat de kerstpakketspecialist graag een eer doet aan haar naam, kunt u bij ons ook zelf u eigen pakket samenstellen. Zelf een kerstpakket samenstellen geeft u de mogelijkheid om uw eigen kerstsfeer toe te passen. Dit kan bij ons al vanaf 60 stuks.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om ook dit jaar voor een ultieme kerstsfeer te zorgen?

Graag nodigen wij u dan uit voor een bezoek aan onze showroom om onze kerstsfeer te proeven! Een van onze specialisten zal samen met u kijken naar uw ideeën en zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning