Een geweldig idee, de WakaWakalamp!

  • 24-5-2013

Een nieuw product wat voor vele een geweldig eindejaarsgeschenk kan zijn. De WakaWakalamp. De WakaWakalamp is een waardevol en duurzaam product. De WakaWakalamp is ideaal voor sport, kamperen of voor op de fiets. Kerstmis is een feest van het licht, en daar kan de WakaWakalamp u mee helpen! Een geweldig idee, de WakaWakalamp!

Een nieuw product wat voor vele een geweldig eindejaarsgeschenk kan zijn. De WakaWakalamp. De WakaWakalamp is een waardevol en duurzaam product. De WakaWakalamp is ideaal voor sport, kamperen of voor op de fiets. Kerstmis is een feest van het licht, en daar kan de WakaWakalamp u mee helpen!

Waarom de WakaWakalamp?

Tijdens kerst denken de mensen vaak aan degene die het minder hebben. Er zijn ongeveer 1,5 miljard mensen in ontwikkelings landen die ’s avond veel in het donker zitten. Deze mensen hebben alleen verlichting wanneer ze gebruik maken van giftige, gevaarlijke en vervuilende stoffen.

Ze gebruiken kerosinelampen wat ook een erg dure vorm van verlichting is. De gedachte dat er ook iedere dag ruim 800 mensen ernstige brandwonden oplopen als gevolg van ongelukken met deze lampen. En het kost ze ongeveer 20% van hun inkomen!

Wanneer u uw klant dit prachtig cadeau geeft, gaat exact datzelfde cadeau naar iemand voor wie dat letterlijk van onschatbare waarde is. Dus u schenkt uiteindelijk twee cadeaus voor de prijs van één!!!

De prijs voor dit prachtige cadeau ligt ook maar op € 20,-!

Zo geeft u uw klant een mooi eindejaarsgeschenk en helpt u de mensen in ontwikkelingslanden!U geeft uw klanten de WakaWakalamp als een mooi gebaar.

De WakaWakalamp is de meest efficiënte solar LED-Lamp ter wereld!

De WakaWakalamp is een topproduct en nota bene van Nederlandse origine. Het is weer-, water- en schokbestendig. De WakaWakalamp biedt 16uur leeslicht op 1 dag (Hollandse ) zon. Op de WakaWakalamp kunt u altijd rekenen! Het is leuk in ons land maar zeker van levensbelang in veel andere landen!

Goed licht zorgt voor betere gezondheid, betere leerprestaties en meer veiligheid in en om de huizen van mensen in de Derde Wereld.

Meer informatie over de WakaWakalamp?

Liever nog meer informatie voor u bestellingen plaatst? Wij nodigen u graag uit voor een kijkje in onze showroom! Onze eindejaarsgeschenken vindt u aan de Energieweg 8 in Waalwijk.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning