Een kerstgeschenk!

  • 24-5-2013

Zoals het woord al verklapt is een kerst geschenk een cadeau met kerst. Het kerst geschenk wordt weggeven met kerst. Een kerst geschenk is een bedankje voor de medewerkers voor het geleverde werk. Een kerst geschenk kan bestaan uit verschillende producten, dit varieert van kerstpakketten tot wijnpakketten. Een kerst geschenk.

Zoals het woord al verklapt is een kerst geschenk een cadeau met kerst. Het kerst geschenk wordt weggeven met kerst. Een kerst geschenk is een bedankje voor de medewerkers voor het geleverde werk. Een kerst geschenk kan bestaan uit verschillende producten, dit varieert van kerstpakketten tot wijnpakketten.

Waar bent u naar op zoek?

Een origineel kerst geschenk? Een uniek kerst geschenk? Een kerst geschenk met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam? Alles is mogelijk bij de kerstpakketspecialist.nl.

Wij hebben een zeer ruim assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken. Wilt u een kerst geschenk dat precies aan u wensen voldoet? Bij de kerstpakketspecialist.nl kunt u al vanaf 60stuks uw eigen kerstpakketten samenstellen!

Ons assortiment

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Klik hier en u wordt direct doorgelinkt naar onze online assortiment. Wilt u uw idee verder uitwerken om het beste kerst geschenk voor u te kiezen?

Wij helpen u daarbij! Wij geven u tips en helpen u verder met u idee. Als totaalleverancier op het gebied van kerstpakketen en geschenken bieden wij u de alle mogelijkheden die u nodig heeft om tot een perfect kerst geschenk te komen.

Welke budget voor uw kerst geschenk?

Wilt u dit jaar kerstgeschenken weggeven maar heeft u een beperkt budget? Bij de kerstpakketspecialist.nl kunt u terecht voor kerstgeschenken in allerlei prijsklasse.

Direct een kerst geschenk ? Klik hier om online een offerte te plaatsen!

Zoekt u iets anders dan wij hier hebben laten zien?

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om ook dit jaar voor een uniek kerst geschenk te zorgen?

Graag nodigen wij u dan uit voor een bezoek aan onze showroom om onze kerstgeschenken te bekijken! Als specialist in kerstgeschenken en pakketten zullen wij u helpen met u idee en ervoor zorgen dat u een mooi kerst geschenk heeft voor uw medewerkers.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning