Een leuk kerstpakket

  • 23-5-2013

Wilt u ook dit jaar een leuk kerstpakket schenken? U zoekt al enige tijd voor een leuk kerstpakket? Stop dan nu met zoeken! De kerstpakketspecialist heeft namelijk de leukste kerstpakketten! Een leuk kerstpakket?

Wilt u ook dit jaar een leuk kerstpakket schenken? U zoekt al enige tijd voor een leuk kerstpakket? Stop dan nu met zoeken! De kerstpakketspecialist heeft namelijk de leukste kerstpakketten!

Als totaalleverancier hebben wij een ruim assortiment leuke kerstpakketten en kerstgeschenken. Een leuk kerstpakket kunt u bij ons vinden in verschillende prijsklassen!

Voor ieder budget kunt u bij ons terecht voor de leukste kerstpakketten!

Assortiment.

Nieuwsgierig naar onze zeer ruime assortiment leuke kerstpakketten? Wij bieden u de mogelijkheid om online onze assortiment te bekijken. U kunt online op productcategorie zoeken en alle benodigde informatie opvragen.

U kunt onze producten altijd online vinden met de nodige productinformatie. Wij bieden u ook de mogelijkheid om u eigen kerstpakket samen te stellen. Dit kunt u doen met alleen maar leuke producten, zodat u gegarandeerd een leuke kerstpakket hebt.

Een ander mogelijk om uw kerstpakket zo leuk mogelijk te maken is het personaliseren van het kerstpakket. U kunt bij een afname van minimaal 60stuks uw eigen kerstpakket samenstellen met uw eigen wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen logo of bedrijfsnaam laten bedrukken op uw kerstgeschenken!

Liever een persoonlijk gesprek ?

Natuurlijk kan het zijn dat u met vraagtekens in uw hoofd zit over de kerstpakketten van dit jaar. Wij geven u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u een visueel beeld krijgen over de leuke kerstpakketten die wij voor u hebben klaarstaan!

Onze showroom is gelegen aan de Energieweg 8 te Waalwijk. Onze deskundige personeel met een neusje voor innovaties en trends staat klaar om u goed van dienst te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven, meld u zich dan hier aan voor onze nieuwsbrief. U maakt dan tevens elke maand kans op fantastische prijzen!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning