Eindejaarsgeschenk

  • 23-5-2013

Het is een zware jaar geweest, waarbij iedereen zijn best heeft gedaan. Het werk is goed gedaan en het is tijd om de medewerkers te bedanken. Het eindejaarsgeschenk kan in allerlei vormen gegeven worden. Een eindejaarsgeschenk.

Wie kent het nou niet? Het eindejaarsgeschenk dat de medewerkers en relaties aan het einde van het jaar krijgen! Het is een zware jaar geweest, waarbij iedereen zijn best heeft gedaan. Het werk is goed gedaan en het is tijd om de medewerkers te bedanken. Het eindejaarsgeschenk kan in allerlei vormen gegeven worden.

De ene geeft een kerstpakket. De ander een wijnpakket. Tegenwoordig zijn er tal van eindejaargeschenken, denk aan cadeaubonnen en een gift dat de ontvanger een keuze mag maken uit een aantal geschenken. Benieuwd naar de eindejaarsgeschenken van deze tijd?

Het assortiment eindejaarsgeschenken

Als totaalleverancier van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken bieden wij een ruim assortiment eindejaarsgeschenken aan. Onze eindejaarsgeschenken variëren per budget. U kunt onze assortiment online bekijken!

Klik hier om ons assortiment online te bekijken!

Als klap op de vuurpijl bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen eindejaarsgeschenk samen te stellen! Bij de kerstpakketspecialist kunt u uw eigen eindejaarsgeschenk samenstellen bij een minimale afname van 60 stuks.

Kunnen wij u helpen met u keuze?

Wij geven u de nodige advies en tips voordat u een keuze maakt voor uw eindejaarsgeschenk. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die u heeft bij het kiezen van uw eindejaarsgeschenk. Als u bij ons op bezoek komt in onze showroom kunnen wij u een visueel beeld laten zien van onze eindejaarsgeschenken.

Wij bieden talloze bedrukkingsmogelijkheden om uw eindejaarsgeschenk tot een succes te maken!

Persoonlijk contact?

Wanneer u op zoek bent naar een oudejaarsgeschenk en u die nog niet bent tegengekomen nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom. In onze showroom kunt u een aantal oudejaarsgeschenken bekijken om zo uw ideeën verder uit te breiden.

Onze showroom vindt u aan de Energieweg 8 te Waalwijk! Neem uw ideeën mee en wij zorgen ervoor dat u met een tevreden oudejaarsgeschenk de deur uit gaat!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning