Fair trade kerstgeschenk

  • 23-5-2013

Maatschappelijk verantwoord is een begrip dat je steeds vaker tegenkomt. Een fair trade kerstpakket valt daar ook onder. Heeft u bedrijf ook een maatschappelijk verantwoord uitstraling? Dan is een fair trade kerstpakket het geschenk dat bij u past! Fair trade kerstpakket

Maatschappelijk verantwoord is een begrip dat je steeds vaker tegenkomt. Een fair trade kerstpakket valt daar ook onder. Heeft u bedrijf ook een maatschappelijk verantwoord uitstraling? Dan is een fair trade kerstpakket het geschenk dat bij u past!

Fair trade is een belangrijk issue aan het worden in het hedendaagse leven. Wilt u als bedrijf ook staan voor fair trade ondernemen? Dan is een fair trade kerstpakket het ultieme kerstgeschenk voor uw personeel en relaties.

Wat houd fair trade in?

De betekenis van fair trade is ”Eerlijke handel”. De eerlijke handel moet de duurzame ontwikkeling in 3e wereldlanden helpen. Veel arme landen exporteren grondstoffen waarmee allerlei producten worden gemaakt. Denk aan koffie, cacao en bananen. De boeren worden vaak uitgebuit en krijgen bijna niks voor hun producten. Daardoor kunnen de boeren zichzelf en hun familie niet onderhouden.

De fair trade producten voldoen aan strenge milieueisen. Onder andere ‘de boeren een eerlijke prijs betalen voor hun exportproducten’.

De bekendste fair trade producten in Nederland hebben het keurmerk Max Havelaar.

Doe mee aan eerlijke handel en schenk dit jaar een fair trade kerstpakket!

Het assortiment fair trade kerstpakketten

De kerstpakketspecialist is een totaalleverancier op het gebied van kerstpakketten en geschenken. wij hebben dus een ruim aanbod aan fair trade kerstpakketten. Direct een overzicht van onze fair trade kerstpakketten? Klik hier om online onze fair trade kerstpakketten te bekijken!

U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen fair trade kerstpakket samen te stellen. Vanaf 60 stuks is dit mogelijk!

Meer informatie over onze fair trade kerstpakketten?

Liever de fair trade kerstpakketten live bekijken? Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. In de showroom hebben wij de nieuwste fair trade kerstpakketten die wij u graag laten zien. Onze specialisten staan met ideeën en tips klaar om ook dit jaar voor een knallend kerstgeschenk te zorgen!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning