Feestpakketten!

  • 22-5-2013

Wat is er als werkgever nou leuker dan je personeel eens flink te verwennen met een mooi en origineel feestpakket of relatiegeschenk. Het geven van feestpakketten is ontstaan begin vorige eeuw.

Het ontstaan van feestpakketten!

Wat is er als werkgever nou leuker dan je personeel eens flink te verwennen met een mooi en origineel feestpakket of relatiegeschenk. Het geven van feestpakketten is ontstaan begin vorige eeuw. Toen gingen mensen bij de boeren langs om hem en zijn gezin een fijne kerst te wensen. Daarbij boden ze hem ook eten en drinken aan. Het personeel van de boerderij mocht op tweede kerstdag naar huis. Zij kregen van de boer dan traditioneel een boerenkaasje, een worst en een flesje wijn mee voor thuis.

De groei van de feestpakketten

In de loop der jaren werd de gewoonte van de boeren overgenomen. Andere bedrijven gaven hun personeel ook één en ander te eten en drinken mee voor de kerstdagen. Jaren later kreeg het personeel van bijna alle bedrijven dit soort geschenken mee.

Zelf feestpakketten kiezen

Om uw medewerkers steeds weer vernieuwende feestpakketten aan te kunnen bieden, zijn er de afgelopen jaren verschillende ontwikkelingen gaande. Zo is het sinds enkele jaren mogelijk dat u zelf feestpakketten kunt samenstellen bij een minimale afname van 60stuks. U kunt uw feestpakketten zo persoonlijk mogelijk maken doordat u deze ook kunt bedrukken met u eigen logo en bedrijfsnaam.

Goede doelen en feestpakketten

De laatste trend is het goede doel steunen bij de aanschaf van feestpakketten. Van het totaal bedrag van de feestpakketten die de werkgever koopt, wordt een vast bedrag gedoneerd aan een bepaald goed doel. De ideale kerstgedachte: uw werknemers een geschenk geven en daarmee ook het goede doel steunen.

Feestpakketten bij deKerstpakketspecialist.nl

Wilt u ook uw medewerkers verwennen met mooie feestpakketten? Dan bent u bij de Kerstpakketspecialist aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Al vanaf 60 stuks kunnen wij voor u unieke feestpakketten samenstellen die passen bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van feestpakketten bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning