Kerst in Nederland

  • 24-5-2013

Kerst in Nederland oftewel kerstmis is een belangrijk feest. Kerst in Nederland is een traditie geworden die de mensen gezellig bij elkaar brengt. Het is een feest dat je viert met familie en/of vrienden met een mooi versierde kerstboom. Kerst in Nederland

Kerst in Nederland oftewel kerstmis is een belangrijk feest. Kerst in Nederland is een traditie geworden die de mensen gezellig bij elkaar brengt. Het is een feest dat je viert met familie en/of vrienden met een mooi versierde kerstboom.

Ontstaan van kerstpakketten

Begin 19e eeuw begonnen boeren met het geven van kerstcadeaus. Het personeel mocht tweede kerstdag naar huis en kreeg het een en ander te eten en drinken mee naar huis. Sindsdien is het geven van cadeaus tijdens de kerst populair in Nederland.

Hoe maakt u het als bedrijf gezelliger tijdens kerst?

Het fenomeen kerstpakket in Nederland is een gewoonte geworden tijdens de kerst. Veel bedrijven doen eraan mee en vinden het belangrijk om het personeel aan het einde van het jaar te bedanken voor hun inzet. Dit wordt vaak gedaan door middel van een kerstpakket of een cadeaubon.

Kerst in Nederland vieren met leuke kerstcadeaus? Daar helpen wij u bij!

Assortiment

Kerst valt dit jaar in Nederland op dinsdag en woensdag. Wij helpen u om op tijd een origineel kerstpakket te vinden voor uw personeel. Om uw ideeën en tips te geven over onze assortiment kerstpakketten bieden wij onze assortiment online aan. Uiteraard is het ook mogelijk om ons aanbod te bekijken in onze kerstcatalogus of in onze kerstshowroom. De kerstpakketspecialist.nl u met een fijne Kerst in Nederland.

Onze mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment kunnen wij u het best helpen en u de beste tips geven op het gebied van kerstpakketten en geschenken. Wilt u liever de mogelijkheid hebben om uw eigen kerstpakket samen te stellen? Dit is mogelijk vanaf 60 stuks.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om ook dit jaar voor een ultieme kerstsfeer te zorgen in Nederland? Graag nodigen wij u uit voor een bezoek in onze showroom.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning