Kerst relatiegeschenken

  • 22-5-2013

Kerst relatiegeschenken Het is weer bijna zover: Kerst 2010! Voor u als ondernemer en werkgever dé tijd om relatiegeschenken weg te geven. De Kerstpakketspecialist.nl biedt u een ruim assortiment!

Relatiegeschenken met kerst

Het is weer bijna zover: Kerst 2010! Voor u als ondernemer en werkgever dé tijd om relatiegeschenken weg te geven. Om u de beste kerst relatiegeschenken te kunnen bieden en deze zoektocht voor u zo kort mogelijk te maken, heeft deKerstpakketspecialist.nl een zeer ruim assortiment.

Waarom kerst relatiegeschenken?

Kerst relatiegeschenken geven is een traditie die uw relaties en werknemers niet graag missen. Maar waarom zou u eigenlijk kerst relatiegeschenken weggeven? Door het geven van kerst relatiegeschenken symboliseert u waardering en het werkt motiverend. Door een relatiegeschenk te combineren met een kerstgeschenk, slaat u twee vliegen in één klap. Bekijk nu het gehele assortiment relatiegeschenken!

De mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment zoekt deKerstpakketspecialist.nl samen met u naar passende kerst relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken. Bij deKerstpakketspecialist.nl.nl kunt u zelf kerst relatiegeschenken op maat samenstellen en bestellen, geheel naar uw wensen en verwachtingen. deKerstpakketspecialist.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw relatiegeschenken te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. De bedrukkingsmogelijkheden zijn groot en varieren per product.

Kunt u bij deKerstpakketspecialist.nl niet bestellen wat u zocht?

Heeft deKerstpakketspecialist.nl niet de kerst relatiegeschenken in zijn assortiment die u zoekt? Al vanaf 60 stuks kunt u bij ons unieke kerst relatiegeschenken bestellen die passen bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van kerst relatiegeschenken bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning