Kerstcadeau idee

  • 24-5-2013

Het is weer bijna zover! Het weer wordt kouder, het begint eerder donker te worden. Kerst 2012 staat voor de deur! Heeft u nog geen idee wat voor kerstcadeau u dit jaar wilt gaan schenken? Lees dan snel verder!!

 Het is weer bijna zover! Het weer wordt kouder, het begint eerder donker te worden. Kerst 2012 staat voor de deur! Heeft u nog geen idee wat voor kerstcadeau u dit jaar wilt gaan schenken? Het is nog niet te laat! De kerstpakketspecialist heeft talloze kerstcadeau ideeën die wij met u willen delen!

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om ieder jaar weer een uniek kerstpakket te schenken waar zowel medewerkers als relaties tevreden mee zijn.

Bent u op zoek naar een leuk kerstcadeau idee of tip, dan bent u bij deKerstpakketspecialist.nl op het goede adres!

Kerstcadeau idee of tips

Het is bijna kerst en u hoort uw personeel met elkaar praten over een kerstcadeau. U heeft geen idee wat u dit jaar wilt gaan geven! Paniek?? Er is geen paniek in de tent bij [website]. Wij hebben veel ideeën voor een kerstcadeau ongeacht het een last minute kerstcadeau is!

Heeft u zelf al een kerstcadeau idee maar moet er nog vorm aan gegeven worden? Kom vrijblijvend langs voor professionele tips om van uw ideeën een kerstcadeau te maken!

Een aantal mogelijkheden

Wij doen graag een eer aan onze naam, wij zijn een totaalleverancier op het gebied van kerstcadeaus. Geen idee gaat ons te ver! Bij ons bent u op het goede adres voor een perfect kerstcadeau idee. In onze showroom kunt u zelf kerstcadeau ideeën opdoen!

In onze showroom vindt u een scheepje van ons assortiment die u live kunt bekijken! Om het nog leuker te maken kunt u bij ons uw eigen idee uitbreiden naar een origineel kerstcadeau! U krijgt de mogelijkheid om uw eigen kerstcadeau samen te stellen. Dit kunt u al doen bij een bestelling vanaf 60stuks!

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Mocht het onverhoopt zo zijn dat u niet heeft kunnen vinden wat u zoekt? Aarzel niet en neem direct telefonisch contact met ons op! Wij zijn iedere werkdag van 08:30 tot 17:00 te bereiken!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777