Kerstcadeau tips

  • 22-5-2013

Om u een kerstcadeau aan te kunnen bieden wat het beste bij uw bedrijf en uitstraling past, geven wij u graag enkele tips. Op onze website De Kerstpakketspecialist.nl kunt u ons complete assortiment bekijken.

Ontstaan van het kerstcadeau

Elk jaar wordt er rond de feestdagen weer veel geld uitgegeven aan een passend kerstcadeau. Maar hoe is het geven van een kerstcadeau eigenlijk ontstaan? Begin 19e eeuw begonnen boeren met het geven van een kerstcadeau. Het personeel mocht tweede kerstdag naar huis en kreeg dan het een en ander te eten en drinken mee naar huis. Het geven van een kerstcadeau is sindsdien nog steeds zeer populair. Wij geven u de beste tips!

Het assortiment

Om u een kerstcadeau aan te kunnen bieden wat het beste bij uw bedrijf en uitstraling past, geven wij u graag enkele tips. Op onze website deKerstpakketspecialist.nl.nl kunt u ons complete assortiment bekijken, waarin onze tips naar voren komen.

De mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment kunnen wij u de beste tips geven op het gebied van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Bij ons kunt u ook kerstpakketten samenstellen. Dit kan al bij een bestelling vanaf 60 stuks.

Uw kerstpakketten bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam en logo is ook een van de mogelijkheden bij deKerstpakketspecialist.nl.

Kerstcadeau tips van De Kerstpakketspecialist.nl

Wilt u ook uw medewerkers verwennen met mooi kerstcadeau met de feestdagen? Dan bent u bij De Kerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment en onze specialisten geven u graag de beste tips en adviezen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Al vanaf 60 stuks kunnen wij voor u een uniek kerstcadeau samenstellen dat past bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën, de laatste trends en tips op het gebied van kerstcadeaus bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek voor tips en advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen en u de beste tips te geven.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning