Kerstcadeau

  • 24-5-2013

De meeste mensen verstaan onder het woord kerstcadeau een cadeautje van familie of vrienden tijdens dit gezellige feest. In het bedrijfsleven wordt het kerstcadeau vaak gezien als een vorm van waardering voor het getoonde ingezet. Wat verstaat u onder een kerstcadeau?

De meeste mensen verstaan onder het woord kerstcadeau een cadeautje van familie of vrienden tijdens dit gezellige feest. In het bedrijfsleven wordt het kerstcadeau vaak gezien als een vorm van waardering voor het getoonde ingezet.

Wilt een waardering uitspreken naar uw medewerkers?

Bekijk dan hier onze zeer ruime assortiment kerstcadeaus, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.

Wat verwacht ik van een kerstcadeau?

Wat zijn je verwachtingen bij een kerstcadeau?

Wilt u uw kerstcadeau voorzien van een eigen logo en/of bedrijfsnaam? Dat kan bij de kerstpakketspecialist.nl.

Niets is onmogelijk bij de kerstpakketspecialist.nl! Neem direct een kijkje in onze zeer ruime assortiment kerstcadeaus. Bij ons bestaat er ook de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket samen te stellen dit kan al vanaf 60stuks.

Waar kan ik mijn kerstcadeau bestellen?

Bij de kerstpakketspecialist.nl kunt u online u kerstcadeaus bestellen. Doordat de kerstpakketspecialist een totaalleverancier is met jarenlange ervaring en ook beschikt over een zeer ruim assortiment kunnen wij u goed van dienst zijn.

U heeft de mogelijkheid om zelf uw kerstcadeau op maat samen te stellen en ook de mogelijkheid om uw kerstcadeau in kleur te laten bedrukken.

Uw eigen bedrijfsnaam en logo op het kerstcadeau bedrukken? Wij bieden u tal van bedrukkingsmogelijkheden. Neem contact met ons op of kom langs om de bedrukkingsmogelijkheden voor uw kerstcadeau te bespreken.

De kerstpakketspecialist.nl heeft voor allerlei budgets kerstcadeaus in haar assortiment.

Heeft u nog vragen?

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om ook dit jaar voor een uniek kerstcadeau te zorgen?

Graag nodigen wij u dan uit voor een bezoek aan onze showroom om onze kerstpakketten te bekijken! Een van onze specialisten zal samen met u kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning