Kerstcadeaus

  • 23-5-2013

Om u kerstcadeaus aan te kunnen bieden die het beste bij uw bedrijf en uitstraling passen, geven wij u graag enkele tips. Op onze website De Kerstpakketspecialist.nl kunt u ons complete assortiment bekijken.

Ontstaan van kerstcadeaus

Elk jaar wordt er rond de feestdagen weer veel geld uitgegeven aan kerstcadeaus. Maar hoe is het geven van kerstcadeaus eigenlijk ontstaan? Begin 19e eeuw begonnen boeren met het geven van kerstcadeaus. Het personeel mocht tweede kerstdag naar huis en kreeg dan het een en ander te eten en drinken mee naar huis. Het geven van kerstcadeaus is sindsdien nog steeds zeer populair. Wij geven u op dit gebied de beste tips!

Het assortiment

Om u kerstcadeaus aan te kunnen bieden die het beste bij uw bedrijf en uitstraling passen, geven wij u graag enkele tips. Op onze website De Kerstpakketspecialist.nl kunt u ons complete assortiment bekijken, waarin onze tips naar voren komen.

De mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment kunnen wij u de beste tips geven op het gebied van kerstcadeaus. Uiteraard kunnen al onze producten voorzien worden van uw eigen bedrijfsnaam of logo. Dit wordt bedrukt in de gewenste kleuren en afmetingen!

Kerstcadeaus bij De Kerstpakketspecialist.nl

Wilt u ook uw medewerkers verwennen met kerstcadeaus met de feestdagen? Dan bent u bij De Kerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment en onze specialisten geven u graag de beste tips en adviezen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Al vanaf 60 stuks kunnen wij voor u unieke kerstcadeaus samenstellen die passen bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën, de laatste trends en tips op het gebied van kerstcadeaus bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek voor tips en adviezen? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen en u de beste tips te geven.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777