Kerstcatalogus 2012

  • 24-5-2013

Het is weer bijna zover! Het weer begint kouder te worden en de schappen van de supermarkten beginnen vol te liggen met Sinterklaas en kerstproducten. Bij de kerstpakketspecialist zijn ze bezig met uitbrengen van de kerstcatalogus 2012. De kerstcatalogus van 2012

Het is weer bijna zover! Het weer begint kouder te worden en de schappen van de supermarkten beginnen vol te liggen met Sinterklaas en kerstproducten.

Bij de kerstpakketspecialist zijn ze bezig met uitbrengen van de kerstcatalogus 2012. De kerstcatalogus 2012 is klaar en is naar de klanten toegezonden! Ook dit jaar weer de nieuwste collectie kerstpakketten en eindejaarsgeschenken samen in een pakket! Ten aanzien van de voorgaande jaren is de kerstcatalogus dit jaar niet online te downloaden.

Assortiment?

Vindt u het gehele assortiment van de kerstpakketspecialist terug in de kerstcatalogus 2012? Natuurlijk, wij proberen zoveel mogelijk producten af te beelden in de kerstcatalogus 2012. Er zijn altijd uitzonderingen en wellicht mist u iets in de catalogus 2012.

Mocht het zo zijn dat u op zoekt bent naar een product dat u niet terug vindt in de kerstcatalogus 2012? Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze specialisten!

Bij ons kunt u ook uw eigen pakketten samenstellen vanaf 60 stuks. Dit staat nauwelijks vermeld in de kerstcatalogus 2012. Om uw eigen kerstpakketten samen te stellen heeft u niets meer nodig dan creativiteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en tips helpen wij u om de beste kerstpakketten samen te stellen voor u bedrijf!

Na het lezen van de kerstcatalogus van 2012 nog vragen?

Wij staan altijd voor u klaar! Heeft u vragen of zoekt u een product wat u niet terug kunt vinden? Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u vragen te beantwoorden!

Heeft u liever een persoonlijk gesprek of wilt u samen met een van onze specialisten de kerstcatalogus 2012 bekijken? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning