Kerstcatalogus 2014

  • 21-6-2013

Kerstcatalogus 2014   

Zoals ieder voorgaand jaar presenteert dekerstpakketspecialist met grote trots de kerstcatalogus 2014. De WOT-P Kerstcalogus 2014, Laat u verrassen! Met zorg en toewijding hebben wij een prachtige selectie van kerstartikelen, kerstpakketten, eindejaarsgeschenken samengesteld en verwerkt in deze prachtige online kerstcatalogus. Liever een hardcopy van onze kerstcatalogus? Vraag dan de kerstcatalogus 2014 aan bij een van onze medewerkers en wij sturen u vervolgens een exemplaar toe.

 

Laat u verrassen!

Bij een cadeau draait het om de verrassing! Wat zou het toch kunnen zijn? Niets is zo belangrijk als de verbazing bij een geschenk! De verrassingseffect kan zelfs een waarde toevoegen aan een product. Heeft u al nagedacht over een geschikt geschenk of kunnen onze specialisten u daar een handje bij helpen? Onze specialisten zijn u graag tot dienst bij het realiseren van het perfecte geschenk. Laat u verbazen!

 

Dit jaar toch een kerstpakket

Misschien is het krijgen van een geschenk al een verrassing op zich zelf. Vele ondernemingen ondervinden nog steeds last van de langdurige crisis. Hoe mooi zou het zijn als ook deze ondernemers in staat zijn hun medewerkers te verwonderen met een geschenk. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd voor elk budget een passend geschenk.

 

Waarom dekerstpakketspecialist?

dekerstspakketpecialist is de specialist op het gebied van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in Nederland. Met ons ruime assortiment en uitgebreide services kunnen wij u altijd van dienst zijn bij het zoeken naar het perfecte geschenk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

 

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment online of kijk wat de mogelijkheden zijn betreft uw unieke kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan snel contact op met onze een van onze specialisten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

 

Email sales@wot-p.nl Bel ons (+31) 0416 671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk  - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning