Kerstgeschenk gezocht

  • 23-5-2013

Kerstgeschenk voor hem, voor haar of voor allebei?

Het juiste moment

De Griekse dichter Menander schreef eens “Een juist moment verleent een klein geschenk bijzondere waarde”. Maar wat is het juiste moment? Een prachtig moment om de mensen om u heen te verrassen met de mooiste geschenken is natuurlijk Kerst.

Prachtige producten

Bij de Kerstpakketspecialist vindt u de meest uiteenlopende geschenken, zodat niet alleen het moment maar ook het geschenk juist is. Zo vind u bij de Kerstpakketspecialist onder andere prachtige producten van Paul Bocuse en een fantastische ‘Holland Special’. Daarnaast hebben we nu ook een cadeaubonnen concept waarbij uw collega’s zelf hun geschenk kunnen uitkiezen!

Vol verwachting

Iedereen zit aan het einde van jaar vol verwachting… op de werkvloer wordt er al weken over gesproken en gespeculeerd. Wat krijgen we dit jaar? Wat zit er in het kerstpakket dit jaar? De meeste volwassenen worden weer een beetje kind met een kerstpakket in het vooruitzicht. Ontzettend nieuwsgierig en vol verwachting wachten ze ongeduldig af wat komen gaat.

Kerstpakketten

Om al deze mensen niet teleur te stellen hebben we bij de Kerstpakketspecialist een zeer ruim aanbod aan fantastische geschenkpakketten. U vindt hier ongetwijfeld het pakket wat u zoekt en waar u medewerkers vol verwachting naar uit kijken!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning