Kerstgeschenk goede doel

  • 23-5-2013

Kerstmis is dé tijd van het jaar om iets extra’s te doen voor het goede doel. Wilt u ook iets extra’s voor het goede doel doen deze kerst? Voor een kerstgeschenk waarmee u ook het goede doel steunt bent u bij ons aan het juiste adres!

Kerstgeschenk voor het goede doel

Kerstmis is dé tijd van het jaar om iets extra’s te doen voor het goede doel. Wilt u ook iets extra’s voor het goede doel doen deze kerst? Voor een kerstgeschenk waarmee u ook het goede doel steunt bent u bij deKerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres!

Tweemaal zo goed!

Een effectieve manier om tijdens kerstmis een bijdrage te leveren aan het goede doel is in de vorm van een kerstgeschenk. Een deel van de opbrengst van zo’n kerstgeschenk gaat direct naar het goede doel. deKerstpakketspecialist.nl geeft u de mogelijkheid om uw kerstgeschenk te combineren met het goede doel. Op deze manier worden de ontvangers van het kerstgeschenk bewust van de goede aard van uw bedrijf!

KiKa kerstgeschenk

KiKa staat voor Kinderen Kankervrij. Zij werven fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Deze fondsen dragen bij aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

Wilt u doormiddel van een kerstgeschenk dit goede doel steunen? Dan is het KiKa Feel Good pakket iets voor uw. Bekijk hier het KiKa kerstgeschenk.

De rol van deKerstpakketspecialist.nl

Wanneer u op zoek bent naar een kerstgeschenk voor het goede doel bent u bij deKerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment, verschillende bedrukkings mogelijkheden en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning