Kerstgeschenken!

  • 22-5-2013

Kerstgeschenken Na een jaar hard gewerkt te hebben met uw medewerkers en relaties, is het aan het eind van het jaar tijd om uw waardering uit te spreken over deze samenwerking. Wat is er dan beter dan het geven van kerstgeschenken.

Bedanken met kerstgeschenken

Na een jaar hard gewerkt te hebben met uw medewerkers en relaties, is het aan het eind van het jaar tijd om uw waardering uit te spreken over deze samenwerking. Wat is er dan beter dan het geven van kerstgeschenken. Voor de kerstgeschenken die uw waardering symboliseren bent u bij deKerstpakketspecialist.nl een het goede adres.

Assortiment kerstgeschenken

Om u te kunnen voorzien van de kerstgeschenken die het beste bij uw bedrijf en uitstraling passen, biedt deKerstpakketspecialist.nl u een zeer ruim en uitgebreid assortiment kerstgeschenken voor ieders budget. Zo vindt u bij deKerstpakketspecialist.nl al een kerstgeschenk voor €9,95 per stuk.

De mogelijkheden van kerstgeschenken

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment zoekt deKerstpakketspecialist.nl samen met u naar passende kerstgeschenken. Bij deKerstpakketspecialist.nl kunt u zelf kerstgeschenken op maat samenstellen en bestellen, geheel naar uw wensen en verwachtingen. U kunt u eigen kerstgeschenken samenstellen bij een afname van minimaal 60 stuks. U eigen bedrijfsnaam en logo bedrukken op uw kerstgeschenken? Ook daarvoor kunt u bij deKerstpakketspecialist.nl terecht.

deKerstpakketspecialist.nl denkt met u mee!

deKerstpakketspecialist.nl denkt graag met u mee over de mogelijkheden van geschikte kerstgeschenken. Heeft u bijvoorbeeld verschillende leuke kerstgeschenken gezien in de catalogus en wilt u deze combineren, dan helpen wij u daar graag verder mee!

De rol van deKerstpakketspecialist.nl

Wanneer u op zoek bent naar kerstgeschenken bent u bij deKerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment, verschillende bedrukkingsmogelijkheden en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning