Kerstkado idee

  • 23-5-2013

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment bent u bij ons aan het juiste adres op het gebied van een kerstcadeau idee of kerstpakket idee. Bekijk snel ons assortiment!

Kerstkado idee 2010

Binnenkort is het weer zover: Kerst 2010! Dé tijd van het jaar om leuke kerstkados weg te geven. Uiteraard is het moeilijk om uw medewerkers en relaties elk jaar weer een nieuw en origineel kerstkado aan te bieden. Heeft u nog geen idee wat u kunt gaan geven? deKerstpakketspecialist.nl heeft een ruim assortiment met leuke kerstkados, kerstpakketten en kerstgeschenken.

Het ontstaan van kerstkados

Hoe is het geven van een kerstkado eigenlijk ontstaan? Begin 19e eeuw begonnen boeren met het geven van een kerstkado. Het personeel mocht tweede kerstdag naar huis en kreeg dan het een en ander te eten en drinken mee naar huis. Het geven van een kerstkado is sindsdien nog steeds zeer populair. Voor een leuk idee bent u bij deKerstpakketspecialist.nl aan het goede adres!

Kerstcadeau mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment bent u bij ons aan het juiste adres op het gebied van een kerstkado idee of kerstpakket idee.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Heeft u al een idee voor een leuk kerstkado, maar heeft u het bij deKerstpakketspecialist.nl niet kunnen vinden? Wij kunnen uw ideeën samenbrengen in een kerstpakket! Al vanaf 60 stuks kunnen wij voor u een uniek kerstkado samenstellen dat past bij uw doelgroep of uw personeel. Niet alleen voor een leuk idee bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor de laatste trends en tips op het gebied van kerstkados bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek voor een idee, tips en advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw idee om zo tot een passende oplossing te komen en u de beste tips te geven.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning