Kerstkado tips

  • 22-5-2013

Het is bijna kerst en u heeft nog geen idee wat voor kerstkado u dit jaar gaat schenken? Bij de kerstpakketspecialist.nl krijgt u alle nodige tips die u nodig heeft bij het kiezen van een kerstkado.

De geschiedenis van het kerstkado

Het kerstkado is ontstaan in de 19e eeuw. In de 19e eeuw gaven boeren het kerstkado. Het personeel kreeg tweede kerstdag vrij en kregen een pakketje met eten en drinken mee voor thuis. Het kerstkado werd toen gegeven als een voedselpakket. Tegenwoordig is dit meer gaan veranderen in een geschenkpakket. Op zoek naar goede tips voor u een kerstkado kiest? Lees hieronder dan verder!

Kan ik tips krijgen bij het kiezen van een kerstkado?

Het is bijna kerst en u heeft nog geen idee wat voor kerstkado u dit jaar gaat schenken? Bij de kerstpakketspecialist.nl krijgt u alle nodige tips die u nodig heeft bij het kiezen van een kerstkado.

Wij zijn een totaalleverancier op het gebied van kerstpakketten en kerstkado’s wij kunnen u daarom de beste tips geven op dat gebied. Wilt u een uniek kerstkado? Neem contact met ons op om meer tips te krijgen. Online kerstkado tips krijgen? Neem direct contact op met een van onze specialisten!

Het kerstkado assortiment

De kerstpakketspecialist.nl heeft een ruime assortiment kerstkado’s. om u een kerstkado aan te kunnen bieden wat bij u past willen wij graag wat tips geven. U kunt onze kerstkado tips online bekijken. De complete assortiment online bekijken? Klik hier om de online catalogus te bekijken.

Bij ons heeft u ook de mogelijk om uw eigen kerstkado samen te stellen. Dit kan bij ons al vanaf 60stuks.

Wilt u meer kerstkado tips krijgen voor aanschaf?

De kerstpakketspecialist.nl doet graag een eer aan haar naam. Bij ons kunt u terecht voor ideeën, de trends en kerstkado tips voor aankomende kerstfeest.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek voor uw kerstkado tips? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Met onze kerstkado tips zult u ook dit jaar weer een prachtige kerstkado presenteren aan uw bedrijf.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning