Kerstpakket 2012

  • 24-5-2013

Het kerstpakket is langzaam aan een traditie aan het worden in Nederland. Doet u in 2012 ook mee met het geven van een kerstpakket? Dan bent u bij de kerstpakketspecialist op het goede adres!

Het kerstpakket voor 2012 is een pakket wat al jaren met kerst wordt gegeven. Het kerstpakket is langzaam aan een traditie aan het worden in Nederland. Doet u in 2012 ook mee met het geven van een kerstpakket? Dan bent u bij de kerstpakketspecialist op het goede adres!

Als totaalleverancier van kerstpakketten en geschenken bieden wij u alle mogelijkheden om ook in 2012 een passend kerstpakket voor u te vinden! Het kerstpakket stamt uit de 19de eeuw. Toen kregen de medewerkers van de boeren de tweede kerstdag vrij en kregen ze een mandje met wat lekkers mee voor thuis. Het kerstpakket is in de loop der jaren meer veranderd van een voedselpakket naar een geschenkpakket. Een kerstpakket in 2012 kiezen is niet eenvoudig.

De beste tips en ideeën opdoen voor uw kerstpakket van 2012? Hieronder vindt u meer informatie over het kerstpakket en ons assortiment van 2012!

Het assortiment kerstpakketten van 2012!

De kerstpakketspecialist heeft een zeer ruim assortiment. Wij hebben kerstpakketten voor allerlei budgeten. Unieke, originele, eco en biologische kerstpakketten kunnen wij ook in 2012 leveren.

In 2012 heeft u ook weer de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket samen te stellen. Het samenstellen van een kerstpakket kunt u doen bij een afname van minimaal 60 stuks. Omdat wij graag met onze klanten meedenken, kunnen wij u de beste tips geven om het kerstpakket samen te stellen waarmee u in 2012 u personeel blij maakt!

Direct bestellen?

Heeft u een kerstpakket gezien dat u graag wilt bestellen? Wilt u dit kerstpakket nog voorzien van een eigen bedrijfslogo en boodschap? Vraag dan eenvoudig een offerte op!

De kerstpakketspecialist is iedere werkdag telefonisch te bereiken vanaf 08:30 tot 17:00.

Persoonlijk contact

Wenst u liever persoonlijk contact? U bent altijd welkom in onze showroom die tijdens kantooruren geopend is. Onze showroom vindt u op de Energieweg 8 te Waalwijk. Hier vindt u een greep kerstpakketten die wij u graag willen laten zien!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning