Kerstpakket bestellen

  • 22-5-2013

Wilt u ook een kerstpakket bestellen om uw medewerkers en relaties mee te verrassen? Dan bent u bij De Kerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Jaarlijks kerstpakket bestellen

Elk jaar worden er rond kerst en het einde van het jaar kerstpakketten en eindejaarsgeschenken weggegeven. Om precies te zijn ruim vijf miljoen. Op het gebied van een kerstpakket bestellen is er veel concurrentie en keuze. Om u het kerstpakket aan te kunnen bieden dat u het liefst aan uw mede-werkers en relaties wil geven, biedt deKerstpakketspecialist.nl u een ruim assortiment waaruit u een kerstpakket kunt bestellen.

Waarom een kerstpakket bestellen?

Wat is precies de reden dat er een kerstpakket gegeven wordt? Het geven van een kerstpakket stamt uit begin 19e eeuw. Toen gaven boeren hun personeel met kerst wat te drinken en te eten mee naar huis. Dit is in de loop der jaren overgenomen door steeds meer bedrijven. Nu worden er jaarlijks door vele bedrijven een kerst-pakket gegeven om iets extra’s te doen voor hun medewerkers en hen zo te bedanken voor de getoonde inzet. Wilt u ook een kerstpakket bestellen? Bij deKerstpakketspecialist.nl bent u aan het juiste adres. Kerstpakket bestellen: de mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment zoekt deKerstpakketspecialist.nl samen met u naar een passend kerst-pakket of eindejaarsgeschenk. Bij deKerstpakketspecialist.nl kunt u zelf kerstpakketten op maat samenstellen en bestellen, geheel naar uw wensen en verwachtingen. Uw bedrijfsboodschap vermelden de kerstpakketten is ook een mogelijkheid. Wij bieden tal van bedrukkingsmogelijkheden.

Kerstpakket bij deKerstpakketspecialist.nl

Wilt u ook een kerstpakket bestellen om uw medewerkers en relaties mee te verrassen? Dan bent u bij deKerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Kunt u bij deKerstpakketspecialist.nl niet bestellen wat u zocht?

Heeft deKerstpakketspecialist.nl niet in zijn assortiment wat u zoekt? Al vanaf 60 stuks kunt u bij ons een uniek kerstpakket bestellen die passen bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van een kerstpakket bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning