Kerstpakket samenstellen

  • 23-5-2013

Omdat dé kerstpakketspecialist haar naam graag eer aan doet, kunt u bij ons ook zelf uw kerstpakket samenstellen.

Uw eigen kerstpakket samenstellen?

Zoekt u al een tijdje naar een origineel en uniek kerstpakket maar kunt u dat nergens vinden? Wij bieden u de mogelijkheid om u eigen kerstpakket samen te stellen! Wij doen graag een eer aan onze naam als totaalleverancier. Vandaar dat u bij ons ook de mogelijkheid heeft om uw eigen kerstpakket samen te stellen.

Bij het samenstellen van een kerstpakket voorkomt u teleurstelling! U heeft de zekerheid dat u een uniek en origineel kerstpakket heeft voor het personeel als u uw eigen kerstpakket samenstelt!

Assortiment

Als specialist in kerstpakken hebben wij een zeer ruim en uitgebreid assortiment. Voor de nieuwste, maar ook de vernieuwde kerstpakketten kunt u bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste kerstpakketten bieden die bij uw onderneming past.

Natuurlijk wilt u meestal iets aparts en unieks. Daarvoor kunt u bij ons uw eigen kerstpakket samenstellen. U kunt een uw eigen idee meenemen of samen met een van onze specialisten een aantal ideeën op papieren uitwerken. Het is voor ons handig als u een voorbeeld kerstpakket heeft samengesteld op papier. Zo kunnen wij u deskundige tips geven waardoor het samenstellen van een kerstpakket een succes zal worden!

Samen zorgen we uiteraard voor het beste resultaat!

Een kijkje nemen in ons assortiment kunt u direct online doen.

Kijken en Kiezen

Verder hebben wij voor u de Kijken & Kiezen kerstpakketten. Dit is een leuke mix tussen traditionele kerstpakketten en kerstcadeaus. Ons Kijken & Kiezen concept geeft u en uw medewerkers de vrijheid van kiezen zodat iedereen zijn of haar geschenk naar keuze mee naar huis neemt.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het samenstellen van een kerstpakket? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. In onze showroom vindt u allerlei producten die u kunt gebruiken voor het samenstellen van een kerstpakket. Het samenstellen van een kerstpakket kan bij een minimale afname van 60 stuks.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning