Kerstpakket showroom!

  • 24-5-2013

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog geen idee heeft wat voor kerstpakket u dit jaar wilt geven. Kom een kijkje nemen in onze kerstpakket showroom. Onze kerstpakket showroom is een showroom met een grootte van 300m2.

Is er een kerstpakket showroom?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog geen idee heeft wat voor kerstpakket u dit jaar wilt geven. Als dat zo is, kunt u een kijkje komen nemen in onze kerstpakket showroom. Onze kerstpakket showroom is een showroom met een grootte van 300m2.

Het kerstpakket showroom is voorzien van een prettige kerstsfeer. Hier kunt u alle kerstpakketten uit onze kerstcatalogus 2012 met het blote oog bekijken om een beter beeld te krijgen.

Krijg ik hulp in het kerstpakket showroom?

In onze kerstpakket showroom kunt u met een van onze specialisten om de tafel gaan zitten met een lekkere bak koffie! U kunt uw idee voorleggen waarna onze specialist samen met u naar het beste kerstgeschenk gaat zoeken.

Alles is mogelijk. Het is mogelijk om uw creativiteit los te laten gaan uw eigen kerstpakket samen te stellen. Dit is echter mogelijk vanaf een bestelling van 60 stuks. In onze kerstpakket showroom vindt u een heleboel kerstproducten die u kunt combineren om u eigen kerstpakket samen te stellen.

Onze assortiment online bekijken voor u het kerstpakket showroom bezoekt? Bekijk hier onze complete assortiment in de online catalogus!

Waar vind ik het kerstpakket showroom?

Onze kerstpakket showroom vindt u aan de Energieweg 8 te Waalwijk. Dit is langs de A59 ( Maasroute ) en is iedere werkdag geopend van 09:00 tot 17:00.

Ik heb alleen in de avonden en in het weekend tijd wat nu? Dat is geen probleem! De kerstpakketspecialist biedt u ook de mogelijkheid om s ’avonds of in het weekend het kerstpakket showroom te bezoeken. Echter kan dit alleen op afspraak!

Heeft u nog vragen?

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om uw eindejaargeschenk ook dit jaar tot een succes te maken? Wij nodigen u dan graag uit op bovenstaand adres om onze kerstpakket showroom te bezoeken!

In onze showroom krijgt u professionele advies van onze specialisten en worden uw ideeën verder uitgewerkt om voor u het beste eindejaarsgeschenk te realiseren!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning