Kerstpakketje

  • 24-5-2013

Kerstpakketje, een klein woord met grote betekenis! Kerstpakketje, een klein woord met grote betekenis!

Wie kent het nou niet? Het kerstpakketje wat je aan het eind van het jaar krijgt van je werkgever! Hiermee worden de medewerkers beloond voor het harde werken. Het gebaar is meestal belangrijk, hoe het kerstpakketje er ook uitziet, veel mensen geven aan dat er geen kerst is zonder kerstpakketje. Het is in Nederland al jaren een traditie.

Geschiedenis van het kerstpakketje

Waar komt het kerstpakketje vandaan? Hoe is dit fenomeen in Nederland terecht gekomen? Dit zijn vragen die de meeste mensen zich af vragen.

Het kerstpakketje komt uit het begin van de 19de eeuw. Toen was het in de lange wintermaanden moeilijk om voedsel te bewaren. Het was een gewoonte geworden dat mensen langs de deur van de boeren gingen om de boeren een zalig kerstfeest te wensen. Deze mensen kregen van de boeren wat te eten en drinken mee. Het personeel dat bij de boeren woonde mocht tweede kerstdag naar huis om het kerstfeest met hun familie te vieren, hierbij kregen ze een mandje mee met lekker eten en drinken voor het gehele gezin. Dit werd gezien als waardering voor het werk.

Hieruit is het fenomeen kerstpakketje ontstaan en in de loop der jaren is het uitgebreid naar kleine presentjes.

Kerstpakketje bestellen?

Bij de kerstpakketspecialist kunt u het gehele assortiment online bekijken.

De kerstpakketspecialist is een totaalleverancier met jarenlang ervaring. U kunt online uw kerstpakketje bestellen en u heeft ook de mogelijkheid om zelf uw kerstpakketje samen te stellen. Om uw kerstpakketje zo uniek mogelijk te maken heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uw eigen logo of tekst te laten bedrukken op uw kerstpakketje.

Heeft u nog vragen?

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om ook dit jaar voor een uniek kerstpakketje te zorgen?

Graag nodigen wij u dan uit voor een bezoek aan onze showroom om onze kerstpakketten te bekijken! Een van onze specialisten zal samen met u kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning