Kerstpakketten 2010

  • 23-5-2013

Het is weer bijna zo ver: kerst! De tijd van het jaar om uw medewerkers te verwennen met mooie kerstpakketten. Om u de leukste kerstpakketten aan te kunnen bieden, hebben wij een ruim assortiment kerstpakketten 2010.

Nieuwe kerstpakketten 2010

Het is weer bijna zo ver: kerst! De tijd van het jaar om uw medewerkers te verwennen met mooie kerstpakketten. Om u de leukste kerstpakketten aan te kunnen bieden, heeft de deKerstpakketspecialist.nl een ruim assortiment kerstpakketten 2010.

Bladerbare catalogus 2010

Om uw zoektocht naar kerstpakketten 2010 zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt deKerstpakketspecialist.nl zijn assortiment kerstpakketten 2010 online. Ook is het mogelijk ons aanbod te bekijken in de bladerbare kerstcatalogus. In deze catalogus vindt u een origineel en gevarieerd aanbod van kerstpakketten en kerstgeschenken 2010.

Kerstpakketten 2010: de mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment zoekt deKerstpakketspecialist.nl samen met u naar passende kerstpakketten of eindejaarsgeschenken 2010. Bij deKerstpakketspecialist.nl kunt u zelf kerstpakketten op maat samenstellen en bestellen, geheel naar uw wensen en verwachtingen. deKerstpakketspecialist.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw medewerkers zelf hun kerspakketten te laten bestellen via internet. Dat kan met Xkado. Wanneer iedereen zelf zijn cadeautje uit kan kiezen is iedereen tevreden!

KiKa kerstpakketten 2010

KiKa staat voor Kinderen Kankervrij. Zij werven fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Deze fondsen dragen bij aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

Wilt u doormiddel van deze kerstpakketten 2010 dit goede doel steunen? Dan is het KiKa Feel Good kerstpakket iets voor uw. Bekijk hier het KiKa kerstpakket.

Kunt u bij deKerstpakketspecialist.nl niet bestellen wat u zocht?

Heeft deKerstpakketspecialist.nl niet in zijn assortiment wat u zoekt? Al vanaf 60 stuks kunt u bij deKerstpakketspecialist.nl originele en unieke kerstgeschenken of kerstpakketten bestellen, wat past bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van kerstpakketten 2010 bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning