Kerstpakketten 2012

  • 24-5-2013

Het is weer bijna kerst! De tijd om uw medewerkers te waarderen voor hun geleverde werk. Dit kunt u doen door het geven van kerstpakketten en geschenken. De kerstpakketten voor 2012

Het is weer bijna kerst! De tijd om uw medewerkers te waarderen voor hun geleverde werk. Dit kunt u doen door het geven van kerstpakketten en geschenken.

Natuurlijk heeft de kerstpakketspecialist.nl ook in 2012 weer leuke, unieke, originele en duurzame kerstpakketten.

Het assortiment kerstpakketten voor 2012?

Zoals u van de kerstpakketspecialist.nl gewend bent, kunt u ook in 2012 weer een zeer ruim assortiment kerstpakketten verwachten. De definitieve collectie kerstpakketten voor 2012 is bekend! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze assortiment kerstpakketten?

Kan ik de kerstpakketten van 2012 online bestellen?

Op de website van de kerstpakketspecialist.nl kunt u het assortiment kerstpakketten 2012 bekijken en bestellen. Bij de kerstpakketspecialist.nl kunt u direct uw kerstpakketten online bestellen of een offerte plaatsen.

Liever de kerstpakketten van 2012 bekijken voor u een bestelling plaatst?

Kom gerust langs in ons kerstpakketten 2012 showroom. Onze showroom vindt u aan de Energieweg 8 in Waalwijk. Hier wordt u door een van onze specialisten geholpen om een origineel kerstpakket te kiezen dat past bij uw bedrijf.

Vanaf een bestelling van 60stuks heeft u bij de kerstpakketspecialist.nl ook de keuze om uw eigen kerstpakketten samen te stellen. zo creëert u unieke kerstpakketten die u ook in 2012 met uw bedrijfslogo of tekst kunt laten bedrukken.

Wilt u meer informatie over de kerstpakketten voor 2012?

Bent u er nog niet helemaal uit? Liever onze kerstpakketten voor 2012 met het blote oog bekijken voor u een bestelling plaatst?

Graag nodigen wij u uit in onze kerstpakketten showroom! Hier worden al uw vragen beantwoord en zullen uw tips en ideeën verder uitgewerkt worden om zo de beste kerstpakketten te krijgen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning