Kerstpakketten Brabant

  • 22-5-2013

Al vele jaren geleden is het geven van kerstpakketten ontstaan. Wat is er dan ook leuker dan je werknemers eens flink te verwennen met mooie en originele kerstpakketten.

Kerstpakketten geven

Al vele jaren geleden is het geven van kerstpakketten ontstaan. Wat is er dan ook leuker dan je werknemers eens flink te verwennen met mooie en originele kerstpakketten. Bent u ook opzoek naar kerstpakketten om uw medewerkers mee te verrassen? Dan bent u bij deKerstpakketspecialist.nl in Brabant aan het juiste adres.

Ons assortiment

deKerstpakketspecialist.nl is één van de grote leveranciers van kerstpakketten in Brabant. Wij bieden u dan ook een ruim assortiment met kerstpakketten voor ieders budget. Zo bieden wij u al een kerstpakket vanaf €9,95 per stuk. Ook voor kerstpakketten voor het goede doel, duurzame kerstgeschenken en originele kerstpakketten bent u bij deKerstpakketspecialist.nl in Brabant aan het juiste adres.

Bedrukkingsmogelijkheden

de Kerstpakketspecialist in Waalwijk biedt u ook de mogelijkheid om uw kerstpakketten met uw eigen bedrijfsnaam en logo te bedrukken. Er zijn talloze bedrukkingsmogelijkheden die per product verschillen. Maak u kerstpakketten uniek met uw bedrijfsboodschap!

Bladerbare catalogus

Om uw zoektocht naar kerstpakketten in Brabant zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt deKerstpakketspecialist.nl zijn assortiment kerstpakketten online. Ook is het mogelijk ons aanbod te bekijken in de bladerbare kerstcatalogus. In deze catalogus vindt u een origineel en gevarieerd aanbod van kerstpakketten en kerstgeschenken.

Niet gevonden wat u zocht?

Al vanaf 60 stuks kan deKerstpakketspecialist.nl in Brabant, voor u unieke kerstpakketten samenstellen. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van kerstpakketten bent u bij deKerstpakketspecialist.nl in Brabant aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Brabant, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning