Kerstpakketten zelf samenstellen

  • 22-7-2013

Kerstpakketten zelf samenstellen

Custom made, tailor made, maatwerk. Allemaal termen waarbij het draait om een uniek en gepersonaliseerd geschenk dat voldoet aan de specifieke wensen van uw relaties, medewerkers en collega’s. dekerstpakketspecialist biedt u de unieke mogelijkheid om zelf een op maat gemaakt kerstpakket samen te stellen.

 

Geen standaard geschenk

Ondanks dat wij een enorm breed scala aan kerstartikelen, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken aanbieden kan het toch zo zijn dat u geen geschikt cadeau kunt vinden. dekerstpakketspecialist biedt u daarom de mogelijkheid om vanaf 60 stuks uw eigen, unieke kerstpakket te selecteren. Dit jaar geen standaard kerstpakket maar een gepersonaliseerd cadeau? Dat kan met onze speciale op maat services!

 

Een personal touch

Wilt u een kerstpakket met een personal touch of aangepast naar uw huisstijl? Of mag het kerstpakket alleen fairtrade en milieubewuste producten bevatten? Stel uw kerstpakket samen zoals u dat wilt en creëer zo het perfecte kerstgeschenk. Inspiratie nodig voor uw kerstgeschenk? Blader gerust eens door onze online catalogus om alvast wat ideeën op te doen. Overigens zijn onze creatieve specialisten u graag tot dienst bij het selecteren van het perfecte geschenk.

 

Weet u het nog niet zeker?

Onze specialisten gaan graag een gesprek met u aan om zo uw wensen te bepalen. Zo kunnen wij, samen met u, het perfecte geschenk selecteren. Wij nodigen u daarom van harte in onze unieke showroom. Hier vind u een grote collectie aan kerst artikelen, kerst geschenken en luxe eindejaarscadeau’s. Wilt u alvast een indruk van wat dekerstpakketspecialist te bieden heeft? Neem dan een kijkje in onze kerstpakketten webshop of bladeren door onze catalogus.

 

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment online of kijk wat de mogelijkheden zijn betreft uw unieke kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan snel contact op met onze een van onze specialisten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

 

Email sales@wot-p.nl Bel ons (+31) 0416 671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk  - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning