Kerstpakketten

  • 24-5-2013

Ieder jaar worden er miljoenen aan kerstpakketten verkocht. Wat voor meerwaarde heeft het geven van een kerstpakket? Kerstpakketten

Ieder jaar worden er miljoenen aan kerstpakketten verkocht. Wat voor meerwaarde heeft het geven van een kerstpakket?

Kerstpakketten worden gegeven aan medewerkers en relaties als een soort van waardering voor het harde werk. Voor de medewerkers is het prachtig om gewaardeerd te worden voor het geleverde werk.

Kerstpakketten, wijnpakketten en eindejaarsgeschenken zijn de meest voorkomende geschenken in Nederland.

Wat voor kerstpakketten wil ik dit jaar geven?

Zoekt u naar unieke kerstpakketten? Stop dan nu met zoeken! De kerstpakketspecialist.nl heeft een zeer ruim assortiment kerstpakketten die u online kunt bekijken. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vanaf 60stuks uw eigen kerstpakketten samen te stellen, geheel naar eigen smaak en indien gewenst met bedrijfsnaam en/of logo.

Assortiment kerstpakketten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze assortiment kerstpakketten? Bekijk hieronder het assortiment kerstpakketten.

Een uniek kerstpakket?

Wilt u liever custom made kerstpakketten maken? Geheel in uw eigen stijl en compleet naar u wensen? U kunt bij de kerstpakketspecialist.nl vanaf 60stuks uw eigen kerstpakketten maken geheel in u huisstijl. Direct custom made kerstpakketten maken? Maak snel een afspraak met een van onze specialisten!

Bij deKerstpakketspecialist.nl heeft u alle mogelijkheden om uw kerstpakketten zo uniek mogelijk te maken. U kunt uw eigen bedrijfsnaam en logo laten bedrukken op uw kerstpakketten om zo uw bedrijfsboodschap duidelijk zichtbaar te maken.

Nog steeds onzeker over de kerstpakketten van dit jaar?

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om dit jaar voor unieke kerstpakketten te zorgen?

Graag nodigen wij u dan uit voor een bezoek aan onze showroom om onze kerstpakketten te bekijken! Als specialist in kerstpakketten en geschenken zullen wij u helpen met u idee en ervoor zorgen dat u ook dit jaar weer uw medewerkers zult verassen met unieke kerstpakketten.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning