Kersttraditie

  • 24-5-2013

Zorgen voor de perfecte kersttraditie? Daarvoor gaat u naar de kerstpakketspecialist.nl Wij zijn een totaalleverancier op het gebied van kerstpakketten en geschenken. Hoe zorgt u voor de perfecte kersttraditie?

Zorgen voor de perfecte kersttraditie? Daarvoor gaat u naar de kerstpakketspecialist.nl

Wij zijn een totaalleverancier op het gebied van kerstpakketten en geschenken. In Nederland is het een traditie om met kerst, cadeaus te geven aan je dierbaren. In het bedrijfsleven worden de medewerkers beloond met cadeaus voor hun inzet.

Hoe houd ik de kersttraditie in gang?

Tijdens de kerst is het belangrijk dat er gezelligheid heerst binnen uw bedrijf. De kerstboom is een kersttraditie die je tijdens de kerst in veel huishoudens tegenkomt. In Nederland wordt er jaarlijks ruim 4.8miljoen euro uitgegeven aan kerstpakketten.

Wilt u meer tips en ideeën om de ultieme kersttraditie te evenaren? Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze specialisten. Wilt u een idee hebben hoe de kerstpakkettspecialist.nl de kersttraditie evenaart? Dan nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom.

Hoe is de kersttraditie ontstaan?

Het ontstaan van de kersttraditie heeft te maken met de 19de eeuw. Toen was het de gewoonte van de boeren om tweede kerstdag hun personeel naar huis te sturen met een mandje met wat lekkers te eten en te drinken. Dit is overgenomen en is nu een kersttraditie geworden.

Waar kan ik mijn kerstproducten bestellen?

Direct u kerstpakketten, oudejaarsgeschenken en kerstgeschenken bestellen? Klik dan hier! Op de kerstpakketspecialist.nl vindt u een zeer ruim assortimentkerstproducten die u online kunt bekijken.

Heeft u liever een catalogus waar u doorheen kunt bladeren? Klik hier om onze bladerbare catalogus aan te vragen! Doe ook mee met uw bedrijf en houdt de kersttraditie in gang!

Liever een persoonlijk gesprek?

Wenst u liever een persoonlijk gesprek om antwoord te krijgen op al uw vragen? Graag nodigen wij u uit in onze showroom. Hier worden al uw tips en ideeën verder uitgewerkt om zo prachtige kerstgeschenken te krijgen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning