Koken met Jamie Oliver!

  • 23-5-2013

Vanaf nu heeft Jamie Oliver ook zijn eigen collectie met allerlei leuke food en non-food producten die uitermate geschikt zijn als relatie- of eindejaarsgeschenk!

Jamie Oliver

Wie kent hem niet; Jamie Oliver. Misschien wel de bekendste chef-kok van dit moment. Jamie heeft inmiddels zeven succesvolle kookboeken op zijn naam staan en tal van goed bekeken kookprogramma’s . Vol passie heeft Jamie nu ook een schitterende collectie food & non-food producten gelanceerd.

Inspiratie

“ Ik kreeg op jonge leeftijd al in de gaten wat voor effect goed en lekker eten kan hebben op mensen” aldus Jamie. Goed, gezond en lekker eten, dat is Jamie Oliver ten voeten uit. Welkom in de wereld van Jamie Oliver. Laat u verrassen door zijn smakelijke recepten, heerlijke food producten en zijn fantastische collectie keukenproducten.

Accessoires

Naast zijn kookboeken verrast Jamie Oliver ook met zijn schitterende collectie keukenartikelen. Één voor één prachtige producten die in en rondom de keuken het leven van een thuiskok makkelijker en leuker maken.

Food assortiment

Alle Jamie Oliver non-food producten krijgen een extra beleving door er heerlijke pastasauzen, pesto's en ander heerlijks van Jamie Oliver bij cadeau te geven. Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie over de heerlijke Italiaanse ingrediënten die de Jamie Oliver geschenken helemaal afmaken!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning