Leuke kerstcadeaus

  • 22-5-2013

Leuke kerstcadeaus Elk jaar wordt er rond de feestdagen weer veel geld uitgegeven aan leuke kerstcadeaus. Maar hoe is het geven van leuke kerstcadeaus eigenlijk ontstaan?

Ontstaan van kerstcadeaus

Elk jaar wordt er rond de feestdagen weer veel geld uitgegeven aan leuke kerstcadeaus. Maar hoe is het geven van leuke kerstcadeaus eigenlijk ontstaan? Begin 19e eeuw begonnen boeren met het geven van kerstcadeaus. Het personeel mocht tweede kerstdag naar huis en kreeg dan het een en ander te eten en drinken mee naar huis. Het geven van leuke kerstcadeaus is sindsdien nog steeds zeer populair. Wij geven u op dit gebied de beste tips!

Het assortiment

Om u leuke kerstcadeaus aan te kunnen bieden die het beste bij uw bedrijf en uitstraling passen, geven wij u graag enkele tips. Op onze website deKerstpakketspecialist.nl kunt u ons complete assortiment bekijken, waarin onze tips naar voren komen.

De mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment kunnen wij u de beste tips geven op het gebied van leuke kerstcadeaus. Wij bieden u ook tal van bedrukkingsmogelijkheden. U kunt u kerstcadeaus nog leuker maken door uw persoonlijke boodschap erop toe te voegen.

Leuke kerstcadeaus bij deKerstpakketspecialist.nl

Wilt u ook uw medewerkers verwennen met leuke kerstcadeaus met de feestdagen? Dan bent u bij deKerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment en onze specialisten geven u graag de beste tips en adviezen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Al vanaf 60 stuks kunnen wij voor u leuke, unieke kerstcadeaus samenstellen die passen bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën, de laatste trends en tips op het gebied van leuke kerstcadeaus bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek voor tips en adviezen? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen en u de beste tips te geven.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning