Online kerstpakket bestellen

  • 22-5-2013

WOT-P is al jaren een totaalleverancier op het gebied van kerstpakketten. Om u nog beter van dienst te zijn, kunt u bij deKerstpakketspecialist.nl ook online kerstpakketten bekijken. Naast online kerstpakketten bekijken kunt u de kerstpakketten ook online bestellen.

Sneller uw kerstpakket kiezen?

Wilt u sneller uw kerstpakket kiezen? Doe dit dan online! Bij de kerstpakket specialist.nl bestaat er de mogelijkheid om uw kerstpakketten online te bekijken. Naast dit kunt u ook online uw kerstpakketten samenstellen bij een minimale hoeveelheid van 60 stuks.

De meeste ondernemers denken met tijd=geld. Denkt u ook zo dan heeft u zeker baat bij online kerstpakketten kiezen.

Als u het ook eens bent met tijd = geld dan zult u hier zeker belang bij hebben!

Assortiment kerstpakketten online bekijken?

WOT-P is een totaalleverancier op het gebied van kerstpakketten. Door onze jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment bieden wij u de keuze om online onze kerstpakketten te bekijken.

Het gehele assortiment is met een klik beschikbaar! U kunt online bestellingen plaatsen of een offerte plaatsen.

Bij een afname van minimaal 60 stuks kunt u bij ons ook online u eigen kerstpakket samenstellen. Het kerstpakket kan ook online worden aangepast met uw bedrijfslogo of naam.

Heeft u nog vragen over de online kerstpakketten?

Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Een van onze specialisten helpt u graag verder met uw ideeën. U kunt ook online onze contactformulier invullen en opsturen waarna wij contact met u opnemen!

Zoekt u een bepaald kerstpakket wat u niet op onze site terug vindt? Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom.

Adres showroom

Onze showroom vindt u aan de Energieweg 8 te Waalwijk. Hier zitten onze specialisten klaar om u te helpen!

Routebeschrijving

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning