Origineel kerstgeschenk

  • 23-5-2013

Wat is er nou leuker dan het geven van een origineel kerstgeschenk aan uw medewerkers? Bent u op zoek naar een origineel kerstgeschenk? Stop dan nu met zoeken.

Geven van een origineel kerstgeschenk

Wat is er nou leuker dan het geven van een origineel kerstgeschenk aan uw medewerkers? Bent u op zoek naar een origineel kerstgeschenk? Stop dan nu met zoeken. Bij deKerstpakketspecialist.nl vindt u een origineel kerstgeschenk of kerstpakket waarmee u uw personeel kunt bedanken voor hun getoonde inzet.

Het assortiment van deKerstpakketspecialist.nl

Om uw zoektocht naar een origineel kerstgeschenk voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt deKerstpakketspecialist.nl zijn assortiment online aan. Ook is het mogelijk ons aanbod te bekijken in de bladerbare kerstcatalogus. In deze catalogus vindt u een origineel en gevarieerd aanbod van kerstgeschenken en kerstpakketten.

Origineel kerstgeschenk: de mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment zoekt deKerstpakketspecialist.nl samen met u naar een passend kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Bij deKerstpakketspecialist.nl kunt u zelf kerstpakketten op maat samenstellen en bestellen, geheel naar uw wensen en verwachtingen. deKerstpakketspecialist.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw kerstgeschenk zo origineel mogelijk te maken door uw bedrijfsnaam en logo te bedrukken op uw geschenken

Kunt u bij deKerstpakketspecialist.nl niet bestellen wat u zocht?

Heeft deKerstpakketspecialist.nl niet in zijn assortiment wat u zoekt? Al vanaf 60 stuks kunt u bij een origineel en unieke kerstgeschenk of kerstpakket bestellen, wat past bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van kerstgeschenken en kerstpakketten bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning