Origineel kerstgeschenk

  • 23-5-2013

Bent u op zoek naar een kerstgeschenk dat geheel origineel is? U bent hier op het juiste adres! De kerstpakketspecialist.nl is een totaalleverancier op het gebied van kerstgeschenken en kerstpakketten.

Origineel kerstgeschenk gezocht!

Bent u op zoek naar een kerstgeschenk dat geheel origineel is? U bent hier op het juiste adres! De kerstpakketspecialist.nl is een totaalleverancier op het gebied van kerstgeschenken en kerstpakketten. Bij ons vind u originele kerstgeschenken en kerstgeschenken die u geheel naar uw eigen smaak kunt samen stellen.

Waar kan ik mijn origineel kerstgeschenk bestellen?

Nieuwsgierig waar u uw originele kerstgeschenk kunt bestellen? Op de kerstpakketspecialist.nl vindt u alle nieuwste originele kerstgeschenken. Hier kunt u onze ruime assortiment bekijken wanneer het u uitkomt!

Er bestaat ook de mogelijkheid om uw eigen unieke kerstgeschenk samen te stellen. Dit kan al bij een afname van 60 stuks! Bij het samen stellen van je eigen kerstgeschenk, is het 100% origineel. Geen ander bedrijf die het zelfde kerstgeschenk heeft als u eigen samen gestelde kerstgeschenk. Op deKerstpakketspecialist.nl kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Liever meer advies voor u bestelt?

Wanneer u op zoek bent naar een origineel kerstgeschenk, wilt u een kerstgeschenk vinden die voldoet aan al u wensen. Heeft u in onze catalogus nog geen origineel kerstgeschenk gezien dat bij u past?

Dan is het voor u belangrijk om een kijkje te komen nemen in onze showroom! In onze showroom vindt u een uitgebreide assortiment originele kerstgeschenken. Samen met een specialist kunt u uw ideeën uitwerken tot een origineel kerstgeschenk.

Een bedrijfslogo of bedrijfsnaam toevoegen helpt om u kerstgeschenk origineel te maken. Indien u ons graag telefonisch wilt benaderen kunt u ons iedere werkdag van 08:30 tot 17:00 bereiken. Onze specialisten staan u graag te woord.

Wilt u liever zelf gebeld worden op een tijdstip dat u uitkomt? Vul dan hier onze contactformulier in en wij nemen contact met u op wanneer u het uitkomt!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning