Origineel kerstpakket?

  • 23-5-2013

Een andere manier van een origineel kerstpakket is het zelf samenstellen van een kerstpakket. Bij de kerstpakketspecialist.nl heeft u een ruime keus voor een origineel kerstpakket. Wat is een origineel kerstpakket?

Een origineel kerstpakket is een kerstpakket dat origineel is en niet bewerkt. Een manier van een origineel kerstpakket is het zelf samenstellen van een kerstpakket.

Bij de kerstpakketspecialist.nl heeft u een ruime keus voor een origineel kerstpakket. Tevens heeft u ook de keuze om uw eigen origineel kerstpakket samen te stellen.

Waar kan ik mijn origineel kerstpakket vinden?

Op de kerstpakketspecialist kunt u een ruim assortiment vinden voor een origineel kerstpakket. Als totaalleverancier op het gebied van kerstpakketten hebben wij een breed aanbod kerstpakketten. Van een origineel kerstpakket tot unieke kerstpakketten, u kunt alles vinden op de kerstpakketspecialist.nl.

In onze jaarlijkse catalogus vindt u ook al onze ideeën van een origineel kerstpakket terug. Geen jaarlijkse catalogus ontvangen?

Kan ik direct mijn origineel kerstpakket bestellen?

Op de kerstpakketspecialist.nl kunt u een origineel kerstpakket en overige kerstgeschenken zoeken. U kunt online onze assortiment bekijken. Het complete assortiment in één klik?

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om online u eigen origineel kerstpakket samen te stellen. Dit kan bij ons al vanaf 60 stuks. direct een offerte opvragen? Klik dan hier!

Zoekt u iets wat u nog niet bent tegengekomen?

Wanneer u op zoek bent naar een origineel kerstpakket en u die nog niet bent tegengekomen nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom. In onze showroom vindt u een uitgebreide assortiment originele kerstpakketten en geschenken. Een andere mogelijkheid is om uw eigen kerstpakketten samen te stellen. U kunt dan u eigen bedrijfslogo of bedrijfsnaam toevoegen. Deze optie is mogelijk met een minimale afname van 60 stuks.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning