Pak goed uit!

  • 23-5-2013

Een kerstcadeau van de kerstpakketspecialist pakt altijd goed uit! Wilt u uw relaties en medewerkers nu eens echt verrassen met een origineel kerstpakket of fantastisch eindejaarsgeschenk?

“ Kom papa, anders maak ik ‘m open hoor ” roept de jongen tegen zijn vader. “ Ja lieverd, ik ben toch ook wel erg nieuwsgierig ” voegt zijn moeder er aan toe. Iedereen staat opgewonden en vol verwachting te kijken naar de mooie doos die op tafel staat te prijken. “ Papa! Kom nou ”! roept hij ongeduldig tegen zijn vader. “ Oké. ” zegt papa. “ Ik ben toch zelf ook wel erg benieuwd dus daar gaan we… “

Lastig? Nee hoor...

Ja, het is natuurlijk niet makkelijk om het volgende moment voor je collega’s of medewerkers in te vullen. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen wensen en verwachtingen. Maar wij kunnen het u wel stukken makkelijker maken! Met onze jarenlange ervaring en ons zeer ruime aanbod zoeken wij samen met u naar een passend kerstpakket of cadeau. Maar u kunt ook een kerstpakket combineren met een cadeau(bon), zodat uw medewerkers en collega’s zelf een cadeau kunnen uitzoeken.

Mogelijkheden

U begrijpt ondertussen wel dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij zijn tenslotte niet voor niets de specialist. Als totaalleverancier leveren wij de meest uiteenlopende pakketten en mooiste eindejaarsgeschenken die wij ook graag voor u voorzien van een prachtige verpakking.

Vrijheid, blijheid

Nieuw dit jaar zijn de diverse cadeaubonnen die u apart maar ook in combinatie met pakketten of geschenken kunt bestellen. Wat dacht u van een Weekendje Weg cadeaubon of een Cadeautje voor Kerst cadeaubon waarmee u zelf een cadeau kunt bestellen in de webshop. Vrijheid blijheid, want u doet natuurlijk niets liever dan het iedereen naar de zin te maken.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning