TWOgether kandelaar

  • 24-5-2013

Heeft u een romantisch diner voor twee personen in gedachten? Wat niet mag ontbreken is deze gepolijste edelstalen kandelaar! Door de krachtige vormgeving en naam van deze kandelaar wordt een hoop symboliek geuit!

De TWOgether kandelaar.

Heeft u een romantisch diner voor twee personen in gedachten?

Wat niet mag ontbreken is deze gepolijste edelstalen kandelaar! Door de krachtige vormgeving en naam van deze kandelaar wordt een hoop symboliek geuit!

De stevige structuur drukt verbondenheid uit en dat maakt de kandelaar ideaal om een fusie of samenhang tussen vrienden, koppels of zakenpartners te vieren!

Waarom de TWOgether kandelaar?

De TWOgether kandelaar zorgt voor de perfecte sfeer bij een romantisch diner. De ontvanger van het geschenk zal de kandelaar een mooie plek geven waar die door iedereen gezien wordt. Dit mooie geschenk wil niemand in de kast laten staan. Hierdoor komt u bedrijfsnaam altijd ter sprake als er gevraagd wordt waar men de kandelaar gekocht heeft.

Waar kan ik de TWOgether kandelaar bestellen?

De kerstpakketspecialist is een specialist in relatiegeschenken en promo products. Bij ons vindt u naast deze prachtige TWOgether kandelaar, een ruim assortiment kerst- en relatiegeschenken. U kunt onze showroom bezoeken of telefonisch contact opnemen om de TWOgether kandelaar te bestellen. Bekijk hier de TWOgether kandelaar.

Liever meer informatie?

Heeft u liever meer informatie voor de TWOgether kandelaar?

Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze specialisten. De kerstpakketspecialist zit klaar om u goed van dienst te zijn. Natuurlijk krijgt u het nodige advies en helpen wij u om de beste keus te maken!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning