Vakbeurs RelatieZ 2007

  • 23-5-2013

De vakbeurs Relatiez is de plek waar de zoektocht naar het ultieme eindejaarsgeschenk of kerstpakket weer helemaal los barst. De beurs Relatiez was daarom afgelopen week weer een groot succes. De vakbeurs Relatiez is de plek waar de zoektocht naar het ultieme eindejaarsgeschenk of kerstpakket weer helemaal los barst. De beurs Relatiez was daarom afgelopen week weer een groot succes.

Natuurlijk waren wij van WOT-P ook aanwezig op dé beurs voor kerstpakketten en relatiegeschenken. Met een kleine greep uit ons kerstpakketten en eindejaars/relatiegeschenken assortiment hebben we veel gasten van originele ideeën kunnen voorzien. Relatiez vond plaats op woensdag 12 en donderdag 13 september in de Jaarbeurs Utrecht.

Gastvrijheid was ook dit jaar weer het sleutelwoord bij Relatiez. Alle gasten werden volledig in de watten gelegd doormiddel van allerlei leuke wannahaves en natuurlijk een lekker hapje en drankje.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning