Verner Panton thermocupset – Goud Limited Edition

  • 24-5-2013

Krijgt u ook zin in een lekker warme bak koffie bij het zien van deze chique set thermocups? Het zijn namelijk de Limited Edition in een Goude uitvoering! Naast de prachtige chique uiterlijk zorgen deze thermocups ervoor dat uw koffie of thee langer warm blijft! Chique termocupset in een goud jasje!

Krijgt u ook zin in een lekker warme bak koffie bij het zien van deze chique set thermocups? Het zijn namelijk de Limited Edition in een Goude uitvoering! Deze cups zorgen ervoor dat je lekkere koffie langer warm blijft!

Langer van u koffie genieten.

Omdat iedereen van zijn koffie wil genieten is het wel zo fijn als de koffie lekker warm blijft! Met deze chique set thermocups zal u zeker geen koude koffie aantreffen in uw cup! Door de thermo laag waar de cup van voorzien is blijft de koffie langer warm dan in een gewone cup. Hiermee kunt u nog langer genieten van u koffie.

Chique en uniek.

De chique uitstraling van deze Vernen Panton thermocups is echt uniek! U zult u visite verassen met deze prachtige cups. De cups hebben een chique uitstraling en zorgen voor veel bekijks. U kunt gezellig doorkletsen zonder het gevoel te hebben dat uw koffie koud wordt.

De Vernen Panton thermocupset als relatiegeschenk?

Wilt u uw relatie een uniek geschenk doen? Dan is de chique thermosetcups van Verner Panton iets voor u! Hiermee zal uw relatie iedere keer dat hij/zij koffie drinkt ui de thermocups aan u denken! Een mooier gebaar voor uw bedrijf kan haast niet! Bekijk de thermocupset hier.

Wilt u meer mogelijkheden bekijken voor uw relatiegeschenk?

Bij de kerstpakketspecialist.nl kunt u online uw relatiegeschenken bestellen. Doordat de kerstpakketspecialist een totaalleverancier is met jarenlange ervaring en ook beschikt over een zeer ruim assortiment kunnen wij u goed van dienst zijn.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek?

Graag nodigen wij u dan uit voor een bezoek aan onze showroom om onze kerstpakketten te bekijken! Een van onze specialisten zal samen met u kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning