Wijngeschenken

  • 23-9-2012

Wijngeschenken

De juiste wijn kiezen kan soms een lastige opgave zijn, helemaal zodra u een geschikte wijn moet kiezen voor een van uw relaties. Smaken verschillen en u wilt vermijden dat u de verkeerde wijn cadeau doet. De specialisten van dekerstpakketspecialist zijn u graag tot dienst bij het selecteren van het juiste wijngeschenk.

 

Een geschikt wijngeschenk uitzoeken

In ons ruime assortiment vindt u een grote collectie prachtige wijnen met zorg voor uw geselecteerd. U vindt zowel moderne wijnen als traditionele klassiekers. Alle wijnsoorten zijn vertegenwoordigt. Bent u  opzoek bent naar een moderne Prosecco of een klassieke Pinot Grigio of miscchien heeft u iets te vieren? Wat dacht dan u van een unieke Champagne tasting met merken zoals Moet & Chandon, Ruinart, Veuve Clicqout?

 

Een enkele fles of een mooie geschenkset

Kunt u geen keuze maken? Wij bieden u de mogelijkheid om een complete geschenkset te bestellen of eventueel zelf een uniek pakket samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld luxe wijn toebehoren zoals een premium kurkentrekkers en laat dit verpakken in een luxe giftbox. Onze specialisten zijn u graag tot dienst bij het selecteren van het beste geschenk. Wilt u alvast een kijkje nemen in ons wijn assortiment?

 

Waarom dekerstpakketspecialist?

dekerstspakketpecialist is de specialist op het gebied van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in Nederland. Met ons ruime assortiment en uitgebreide services kunnen wij u altijd van dienst zijn bij het zoeken naar het perfecte geschenk. Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

 

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment online of kijk wat de mogelijkheden zijn betreft uw unieke kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan snel contact op met onze een van onze specialisten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld u dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

 

Email sales@wot-p.nl Bel ons (+31) 0416 671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk  - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning