Wijnpakket

  • 23-5-2013

Een wijnpakket wordt gezien als een luxe pakket dat waardering uitstraalt. Lees verder hoe eenvoudig u een wijnpakket kunt bestellen! Wat is een wijnpakket?

Een wijnpakket is een feestpakket waarin flessen wijn of een fles wijn verpakt zit. Er zijn talloze verschillende wijnen, het gaat om het bijzondere van de fles wijn.

Ieder heeft een andere smaak, als je weet waar de ontvanger van houdt kun je een prachtig wijnpakket samenstellen waar de ontvangers van zullen genieten.

Waarom een wijnpakket?

Een wijnpakket wordt gezien als een luxe pakket dat waardering uitstraalt. Als u ervoor kiest om u medewerkers te bedanken met een prachtig wijnpakket uit onze assortiment, krijgen de medewerkers het gevoel dat ze erg gewaardeerd worden. In Nederland schenken veel bedrijven rond kerstmis een kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk. Er wordt dan vaak gekozen voor een kerstpakket, kerstgeschenk of een wijnpakket.

Waar kan ik mijn wijnpakket bestellen?

De kerstpakketspecialist is totaalleverancier met jarenlange ervaring en met een ruim assortiment aan wijnpakketten. Wij zoeken samen met u naar een passend relatiegeschenk dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. Benut de kans om waardering uit te spreken naar uw medewerkers en bestel hier u wijnpakketten!

Wilt u er 100% zeker van zijn dat u een origineel en uniek wijnpakket weggeeft?

Bij deKerstpakketspecialist.nl heeft u de mogelijk om uw logo of bedrijfsnaam op het etiket en op de doos te bedrukken.

Ons assortiment wijnpakketten bekijken?

Op de kerstpaketspecialist.nl kunt u ons originele assortiment wijnpakketten bekijken. De kerstpaketspecialist.nl heeft een uitgebreid assortiment aan wijnpakketten en wijnkisten. Er bestaat ook de mogelijkheid om uw wijnpakketten of wijnkisten te voorzien van uw bedrijfslogo en/of naam. Hier kunt u direct een offerte opvragen!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning