Faq

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Onder elke vraag kunt u het antwoord vinden. Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan contact op met een van onze specialisten.

Hoe kom ik snel in contact met uw bedrijf?
Klik hier voor het contactformulier. Of bel ons met uw specifieke vraag op 0416-671777, zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Hoe zit het met de leveringsvoorwaarden?
O
nder in uw scherm zit een link naar de leveringsvoorwaarden. Die kunt u ten alle tijden inzien.

Waar vind ik informatie over kopen via de webshop.
Onderaan in de webshop vindt u alle informatie over bestellen, betaling en bezorging van uw artikelen.

Kan ik een sample aanvragen?
U kunt bij ons altijd een sample aanvragen om het product in werkelijkheid te kunnen bekijken en beoordelen. Als het nodig is, vragen wij hiervoor een passende vergoeding.

Hoe moet ik een logo aanleveren?
Om qua bewerking goed met uw logo te kunnen werken, dient u uw logo in een Illustrator bestand aan te leveren in vectoren Extensie .eps of .ai, bij voorkeur met  vermelding van de PMS kleuren.

Krijg ik een drukproef vooraf?
U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring. Wij drukken nooit zonder uw schriftelijke goedkeuring. Meestal gaat het om een digitale drukproef waarbij u beslist over verhoudingen van de bedrukking t.o.v. het artikel. Bij twijfel wordt er een fysieke proefbedrukking gemaakt.

Kunt u ook ideeën aandragen?
Jazeker, wij maken dan een heldere analyse van uw behoefte en maken dan snel een passend voorstel. Bekijk eens één van onze specialisten websites . Om het u gemakkelijk te maken hebben wij ook een briefingformulier voor u beschikbaar als hulpmiddel om de eisen en wensen van uw actie duidelijk te formuleren.

Hoe interpreteer ik uw prijzen op internet en in uw catalogi?
De prijzen op onze site en in onze catalogi zijn verkoopadviesprijzen. Onze offertes bieden u een prijs op maat, waarbij rekening wordt gehouden met hoeveelheid, levertijd en uw speciale wensen in bewerking en verpakking. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en instellingen. Aan de genoemde prijzen of informatie op deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en drukfouten zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Voor welke waarde mag ik belastingvrij schenken aan mijn medewerkers?
U mag jaarlijks een belastingvrij cadeau geven ter waarde van € 70,00 inclusief BTW.

Wat levert u allemaal?
Alles op het gebied van premiums, relatiegeschenken en promotioneel textiel. Een groot deel is uit voorraad leverbaar. Voor elk deelgebied van ons assortiment werken wij met de beste leveranciers. Daarnaast is WOT-P sterk in het bedenken van custom-made oplossingen wanneer een standaard product niet aan uw vraag voldoet.

Wij kunnen geen ontwerp aanleveren, kunnen jullie dit verzorgen?
Jazeker, dat is geen enkel probleem. Onze professionele ontwerpstudio kan geheel binnen uw wensen voor een origineel ontwerp zorgen, kosten hiervoor op basis van kostprijs en afgestemd op uw order. Informeer naar de mogelijkheden.